Известният семеен лекар д-р Гергана Николова използва последния си ден

...
Известният семеен лекар д-р Гергана Николова използва последния си ден
Коментари Харесай

Лекарка се шегува по Нова тв: Писна ми да изписвам лекарства срещу настинки, искам срещу разстройство

Известният фамилен доктор доктор Гергана Николова употребява последния си ден като участник като коментатор в “Пресечна точка ” по Нова телевизия с водещ Михаил Дюзев, с цел да показа занимателна смешка, която е чула от пациент. Докато говореше за предстоящите още по-сложни във финансово отношение времена, тя цитира, че мъж на обзор при нея, споделил следния “бисер ”:

“Докторе, с цел да си хване на днешно врече човек държанка, би трябвало и жена му да работи! ”

Шегата разчупи другояче не доста позитивната атмосфера на предаването, в което се обсъждаше рецесията с бюджета. С по-сериозен звук доктор Николова изясни, че не може да се прави едно и също и да се чака различен резултат. Тя изясни, че политиците би трябвало да са подготвени да подхващат непопулярни ограничения в бюджета, тъй като това им е работата. Лекарката още веднъж даде образец още веднъж с работата си. Ако при нея пристигна пациент с цироза, това е все едно тя да не му каже да спре алкохола, а да си замълчи и той да продължи да си пие. “Пациентът ще е доста удовлетворен, само че няма да се излекува по този начин ”, сподели доктор Николова.

След това диалогът се трансферира на друга тематика - туризмът. Семейната лекарка и тук прояви възприятието си за комизъм и изиска от синоптика в студиото Симеон Матев да идва по-хубаво и лятно време.



“Не желая да изписвам към този момент медикаменти да настинки, желая за разстройство. Почнем ли да изписваме такива медикаменти, значи лятото е пристигнало ”, сподели доктор Николова.

Синоптикът също се пошегува, че такива поръчки не се извършват без нищо в подмяна. Матев разяснява, че май още не е пристигнал и че в действителност на някои места в планините в този момент има най-вече сняг, само че пък курортите към този момент са закрили сезона. Той предложи в този интервал хората да вършат туристически разходки до водопадите, които са най-красиви тъкмо в този миг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР