Известният руски астролог Тамара Глоба публикува своята прогноза за знаците

...
Известният руски астролог Тамара Глоба публикува своята прогноза за знаците
Коментари Харесай

3 знака на Зодиака, които ще имат благоприятни промени от 11 февруари

Известният съветски астролог Тамара Глоба разгласява своята прогноза за знаците на Зодиака. Според експерта силата на интервала ще се стреми да внесе комплициране и безпорядък в живота на разнообразни представители на знаците на Зодиака, само че три знака въпреки всичко ще могат да устоят на тази стихия.

Астрологът предсказва проспериращо и продуктивно време за Близнаците. Според нея представителите на тази зодия в настъпващото време от 11 февруари могат да вземат решения, изменящи живота им, да се занимават с правни въпроси, да договарят и да се срещат с нови хора.

По това време Близнаците ще имат достъп до всяка информация и това може и би трябвало да се употребява. Приятелите ще ги поддържат, което ще помогне на Близнаците да разширят вероятностите и сферите на въздействие.

За Лъвовете този интервал също ще премине под знамето на благосъстоянието. По това време всички бизнес срещи ще бъдат доста продуктивни. Лъвовете, които търсят работа, се предизвикват да вървят на изявленията и да придобият потребни връзки.

Не се предлага обаче да разказвате на никого за компликациите си и да бъдете прекомерно разточителни. Ако следвате тези елементарни препоръки, периодът ще премине доста добре.

Благоприятно време и за Девите. Периодът е подобаващ за придобиване на познания и подготовка, рационализиране на практическите умения.

По това време Девата ще може да усвои повече информация от нормално.

Можете да разрешите разногласия и спорове законно, само че персонално, с цел да разрешите нещата, е по-добре да не се срещате с никого - съществува огромен риск от утежняване на борбата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР