Известният рали пилот Георги Танев е един от заловените дилъри

...
Известният рали пилот Георги Танев е един от заловените дилъри
Коментари Харесай

Известеният рали пилот Георги Танев е един от заловените дилъри в Пловдив

Известният рали водач Георги Танев е един от хванатите дилъри след спецакцията на Крмиминална полиция в Пловдив, научи TrafficNews . 39-годишният мъж е задържан от криминалистите по време на договорка със собствен познат- 47-годишният Кирил Попстефанов. По данни на прокуратурата у двамата мъже са открити 816 грама кокаин на стойност близо 80 хиляди лв..
Прочетете още
При претърсвания на домашните им адреси и колата, с която се придвижвали, в допълнение са конфискувани и съвсем 220 мл канабисово масло със наличие на тетрахидроканабинол, 21 таблетки екстази, 11 капсули вещество от рода на опиатите, над 4 грама марихуана и 4 електронни везни.

Двамата мъже са арестувани за до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а през днешния ден Окръжна прокуратура–Пловдив е внесла искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ арестувани под стража ” по отношение на тях. 

Георги Танев е прочут със своята кариера на пистата, както и с връзката си с манекенката-актриса Диляна Попова, с която живя известно време през 2012 година.

Кирил Попстефанов





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР