Известният оперен певец Пласидо Доминго е заподозрян, че е ползвал

...
Известният оперен певец Пласидо Доминго е заподозрян, че е ползвал
Коментари Харесай

Пласидо Доминго ползвал услугите на аржентинска секс секта

Известният оперен артист Пласидо Доминго е обвинен, че е употребил услугите на фракция, която повече от 30 години е експлоатирала хора в Аржентина, в това число полово, оповестява испанският вестник " Паис ", базирайки се на източници, близки до следствието, съобщи БГНЕС.

Аржентинските правоприлагащи органи оповестиха предходната седмица за разкриването на огромната фракция, която е работила под името " Училище по йога в Буенос Айрес ". Според предварителните следствия сектата е пропагандирала философия против СПИН и опиатите и блян към благополучие, предложила е на хората лекуване към зависимости, само че в действителност е вземала парите им. За изпиране на откраднатите пари и имущество са основани фондове в чужбина и са закупени недвижими парцели и коли.

Според вестника проверяващите разполагат с аудиозаписи на диалози, в които евентуално взе участие самият Доминго, водачът на сектата Хуан Перкович и медиатор.

Източниците показват, че Доминго към момента не е упрекнат в нищо. Те означават, че следствието към момента не е проучило достоверността на " голямо количество хартиени и цифрови доказателства ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР