Известният наркотрафикант Емил Гелишев от санданското село Катунци бе арестуван

...
Известният наркотрафикант Емил Гелишев от санданското село Катунци бе арестуван
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Рекорден удар на Гранична полиция! Арестуваха в София наркотрафиканта Е.Гелишев от санданското с. Катунци! В дома му открити близо 30 кг. дрога и над 50 000 лв.

Известният наркотрафикант Емил Гелишев от санданското село Катунци бе задържан завчера в София. Гелишев е попаднал в капан на Гранична полиция по време на наркосделка в столицата, научи Struma. com. Заедно с него е арестуван и брат му. След ареста граничните служители на реда щурмували дома му в санданското село Катунци, където в специфични тайници разкрили огромно количество изсъхнал канабис, близо 30 кг, пакети за разфасоване, везна и над 50 000 лв..

Полицаите създали обиск и в дома на брат му в село Петрово. Обиските траяли до късно през нощта завчера. Ударът е рекорден, защото Гелишев от дълго време е обект на наблюдаване, за него има постъпили голям брой оперативни сигнали в гранична полиция, само че до момента не е залавян с такова огромно количество опиати.

Голямата сума пари евентуално е от трафика и продажбата на канабис, следва уточняване на произхода на парите. Гелишев е брачен партньор на някогашна кметица на санданско село. Предполага се, че с Гелишо са работили дилъри от Петрич и Сандански, работата на Гранична полиция по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР