Известният журналист на БНТ Величко Скорчев празнува 80-годишен юбилей. В

...
Известният журналист на БНТ Величко Скорчев празнува 80-годишен юбилей. В
Коментари Харесай

Легендата на БНТ Величко Скорчев празнува юбилей

Известният публицист на Българска национална телевизия Величко Скорчев чества 80-годишен празник. В неговия дом се събират три генерации публицисти.

Легендарният тв публицист Велико Скорчев е приключил археология. В Националната телевизия отива като виновен редактор на интернационална политика. Назначават го, тъй като владее чудесно френски език. В Българска национална телевизия работи 25 години, следват още 10 години в кабелна телевизия. “Винаги съм бил в новините, което е най-голямото предизвикателство, отговорност и най-сладкото удовлетворение”, - споделя легендата.

В Българска национална телевизия “надживява” мнозина генерални шефове – стартира при Леда Милева, паметен за него остава Иван Славков. Скорчев е идеологът на първия утринен информативен блок в Българска национална телевизия “Добър Ви ден с Величко Скорчев”. Точно в неговото предаване за пръв път се изявява на екран и светският лъв Евгени Минчев. Днес мнозина фенове желаят да гледат още веднъж Скорчев на екран. Според аудиторията той е един от водещите, на които феновете имат доверие, тъй като той наподобява като един от тях и е натрупал много мъдрост.

Първият водещ на утринния блок на Българска национална телевизия гостува в студиото на " Денят стартира " дружно със своя внук Кристиан, който е един от Малките кореспонденти на " По света и у нас ".

Видеото гледайте тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР