Хванаха 3000 литра зехтин скрит сред слънчогледови семки на Капитан

...
Хванаха 3000 литра зехтин скрит сред слънчогледови семки на Капитан
Коментари Харесай

Хванаха 3000 литра зехтин скрит сред слънчогледови семки на Капитан Андреево

Хванаха 3000 литра зехтин прикрит измежду слънчогледови семки на Капитан Андреево
Нова контрабанда, този път на зехтин беше пресечена през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Стоката е била скрита сред пакети със слънчогледови семки, споделиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Зехтинът е бил открит при инспекция на турски влекач. По документи водачът обяснил,че транспортира стока от Турция за Германия.

Тирът е селектиран за щателна инспекция, в това число с рентгенова инсталация, при която са маркирани необикновени плътности в транспортирания товар. В хода на контролните дейности в товарното помещение, добре прикрити с част от заявената стока-пакети със слънчогледови семки, са открити 125 кашона със зехтин в опаковки от 5 и 1 литра. Общото количество на откритото маслиново олио е 3220 литра. Установени са още и 130 недекларирани кашона със супи на прахуляк, както и зеленчукови и месни бульони.
На лидера на камиона е бил формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.
Още по тематиката:

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР