Известният индийски гледач Пунит Нахата посети Русия и разказа как

...
Известният индийски гледач Пунит Нахата посети Русия и разказа как
Коментари Харесай

Индийски пророк назова крайната дата на войната в Украйна. И каза нещо много тревожно

Известният индийски гледач Пунит Нахата посети Русия и описа по какъв начин вижда края на войната с Украйна и бъдещето на света. Индийският оракул е прочут с точните си предсказания. Още през 2017 година той разгласи на целия свят, че след няколко години всички ще седят у дома, а когато излизат от къщи, ще носят маски. Наистина се появи ковид, който промени нормалния метод на живот. 

Астрологът сформира натална карта на Русия и въз основа на нея съобщи, че през февруари 2024 година негативната граха на Раху ще престане да въздейства на Русия, заради което ще настъпят значими промени. Пунит Нахата сподели за това в студиото на „ Пряко предаване “ на „ Русия 1 “.

През 2023 година съгласно прогнозата на експерта от началото на март до края на май се чака утежняване на обстановката.

През лятото се чака леко усъвършенстване, а през есента и зимата ще има раздор сред Киев и Вашингтон, като по този метод ще се приключи спорът сред Русия и Украйна.

Мирно съглашение, съгласно астролога, ще бъде реализирано сред март и юни 2024 година

Тази година - през септември и октомври - в Югоизточна Азия ще има цунами и други естествени бедствия. Освен това в Северна Америка се чакат катаклизми, свързани с пожари.

От 2024 до 2026 година се чака връзките сред Русия и Съединени американски щати да се възстановяват и тогава няма да има омраза с никоя страна през идващите 10 години.

Според Пунит Нахата, в този момент човечеството се занимава освен с военни спорове, само че и с решаването на съществени проблеми, да вземем за пример намирането на лек за рак. За това се приказва повече от година, има няколко сполучливи опита, само че към този момент всичко е прекомерно нерешително, с цел да се приказва за цялостна победа. Индийският оракул обаче има свои изводи по този въпрос.
Има късмет да се откри лек за рака преди 2030 г. Но щом бъде фиктивен, ще се появи нова болест. И ще бъде по-лошо от рак.


Какво тъкмо ще бъде, е мъчно да се предвижда. По-рано доста пророци и специалисти споделиха, че светът след 2030 година ще бъде обзет от невиждана болест - и човечеството ще би трябвало да се сплоти пред лицето на заплахата, с цел да оцелее и да резервира цивилизацията.
Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР