Известният холивудски актьор Кевин Спейси бе обвинен в сексуални посегателства

...
Известният холивудски актьор Кевин Спейси бе обвинен в сексуални посегателства
Коментари Харесай

Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуален тормоз

Известният холивудски артист Кевин Спейси бе упрекнат в полови похищения от още трима мъже, съобщи ТАСС, като се базира на информация, оповестена на уеб страницата за звезди TMZ.com.

Сексуалните похищения били осъществени във Англия. Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 година Друго полово посягане било осъществено от артиста в английската столица през 2008 година Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил сластно върху него в Глостър, Англия, през 2013 година

Нито една от хипотетичните три жертви на полови похищения не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, английските правозащитни органи са почнали следствие. Във Англия към този момент са заведени шест правосъдни каузи против американската звезда по отношение на обвинявания в полови похищения. В Съединени американски щати аналогични следствия, свързани със Спейси, се правят от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.

Петдесет и осем годишният Спейси е повторен притежател на премията "Оскар " - през 1996 година завоюва наградата за артист в поддържаща роля за "Обичайните обвинени ", а през 2000 година - оценката за най-хубав артист за "Американски прелести ". Той е прочут и с присъединяване си в сериала "Къща от карти ", от който бе изпъден поради предявените против него обвинявания в полови похищения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР