Известният гадател Адем Ходжа разкри кои са основните неща, които

...
Известният гадател Адем Ходжа разкри кои са основните неща, които
Коментари Харесай

Известният гадател Адем Ходжа разкри какво мъчи народа: По 100 души на ден ходят при него за баене и разваляне на магии

Известният вещател Адем Ходжа разкри кои са главните неща, които тормозят народа напоследък. Между 80 и 100 души вървят дневно при него в пловдивското село Ръжево Конаре, стана ясно от предаването „ Ничия земя “ по Нова телевизия. Преди време в потока е имало сериозен % политици, които в този момент идват по-рядко. Те са желали главно 2 неща – да схванат ще получат ли дадени постове и по какъв начин зради многото си задължения да се предпазят от заплахата любовниците им да ги изоставен. Хората, които търсят помощта му напоследък са най-вече такива, които са омаломощени от тежестта на заемите и заемите, които са принудени да теглят, с цел да оцелеят. Все повече са и тези, които считат, че са жертва на вълшебства, които са в основата на нещастията и каръка им.

Адем Ходжа изясни, че има лични способи за прогонване на злите сили. Той бае на дреха, захар, кутия бонбони и употребява църковна светена вода.

Гадателят е безапелационен, че с нея вълшебства не стават. Той бае на водата, прибавя щипка здравец и захар, след което я дава на съответния човек. Той би трябвало да я остави вкъщи на прозореца, с цел да я огрее месечината. След това се произнася някаква молитва, а на сутринта с водата се наръсва мястото, където се спи, както и вратите в дома. Вечер ръсенето се повтаря в посока от вътре на открито. С тази процедура Адем Ходжа почиства отрицателната сила.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР