Известният дентален лекар и собственик на Фабрика за усмивки“ д-р

...
Известният дентален лекар и собственик на Фабрика за усмивки“ д-р
Коментари Харесай

Известният дентален лекар д-р Иван Горялов записа сина си...

Известният дентален доктор и притежател на „ Фабрика за усмивки “ доктор Иван Горялов и брачната половинка му Силвана се довериха на английското обучение. Той записа сина си в Британско учебно заведение в София (British School of Sofia – BSS) – филиал Пловдив. Училището отваря порти на 16-и септември за първа образователна година в града под тепетата. На церемонията по откриването ще участват представители на посолството на Англия у нас, с цел да пожелаят сполучлива образователна година и триумф на новото образователно заведение.

BSS Пловдив следва образователните стратегии на Cambridge International Examinations и е филиал на единственото английско учебно заведение в България със статут „ английско учебно заведение отвън рамките на Англия “ (British School Overseas) – BSS. За образователната 2019/2020 година учебното заведение разкри в Пловдив детска градина и начално учебно заведение от 1-ви до 4-ти клас. Модерният кампус се намира в Марково в особено преустроена за задачите на образованието функционална постройка. Наскоро бе показан и шефът Джейсън Нийл, канадец по генезис, натрупал скъп опит като шеф на интернационално учебно заведение в Киргизстан и преподавал в интернационалните учебни заведения, упълномощени от Cambridge, в Китай и Канада.

Училището е извънредно новаторско и с изключение на наложителните дисциплини, изучавани на британски език съгласно английските просветителни стандарти, в програмата е заложено ранно образование по осведомителни технологии, стратегия по STEM, лего и роботика. Учениците стартират да учат втори непознат език още в 3-ти клас. Широко застъпени са и извънкласните занимания, както и учебните екскурзии с просветителна цел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР