Известният белградски адвокат Миша Огнянович е бил застрелян снощи на

...
Известният белградски адвокат Миша Огнянович е бил застрелян снощи на
Коментари Харесай

В Белград е застрелян адвокат, защитавал Милошевич пред трибунала в Хага

Известният белградски юрист Миша Огнянович е бил убит нощес на прага на дома си в квартал " Нови Белград ", съобщи ТАСС, като се базира на сръбския в. " Блиц ". Тежко ранен е 26-годишният наследник на юриста. Нападението е осъществено в 19,30 ч., когато 57-годишният Огнянович е вървял към входа на дома си, дружно със своя наследник.

Целият квартал е отцепен, ревизират се излизащите от него коли и на всички места има полицейски патрули, отбелязва ТАСС.

Огнянович беше част от юридическия екип, защитавал някогашния югославски президент Слободан Милошевич в Международния арбитражен съд за някогашна Югославия в Хага. В последните години кариерата му беше доста сполучлива. Сръбски медии означават, че той е защитавал доста клиенти, направили тежки закононарушения, а в последните години е представлявал един от водачите на незаконен клан, Лука Бойович. Допуска се, че юристът може да е станал жертва на война сред незаконни кланове, занимаващи се с разпространяване на опиати, отбелязва в. " Блиц ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР