Известният български актьор Юлиан Костов разочарова феновете, след като не

...
Известният български актьор Юлиан Костов разочарова феновете, след като не
Коментари Харесай

Юлиан Костов заряза Мирела на рождения й ден


Известният български артист Юлиан Костов разочарова почитателите, откакто не се появи на рождения ден на своето звездно гадже Мирела Илиева.

Мнозина бяха шокирани от решението на артиста да пропусне този миг от живота на Мирела. Участничката от предходния сезон на тв предаването „ Игри на волята “ напълно неотдавна разкри новата си холивудска възлюбена и двамата бързо се трансфораха в една от най-обсъжданите двойки.

„ Юлиан е индивидът до мен. Познаваме се от много време. И двамата сме от Варна. Досега обаче в никакъв случай, когато сме се се засичали по събития, не сме имали опция да се опознаем. Това лято обаче го направихме, на морето. Отне ми някакви часове, с цел да се влюбя в него. Много мощно възприятие “, описа Мирела предходната седмица по „ Нова “. Но двамата влюбени не се срещнаха в заветния ден. Илиева даже се обърна към почитателите си с молба да измислят каква да бъде тематиката на празненството й, а в последна сметка танцьорката спретна младежко събиране на село. Юлиан Костов пропусна селската идилия на половинката си, като избра музикална конференция вместо празника на Мирела. Слуховете и спекулациите не закъсняха да  се появят и почитателите незабавно започнаха да се питат какво става с връзката им. Мирела спря да качва фотоси с гълъбчето и се концентрира върху тези с приятелите на празника си, а Костов не написа нищо за обичаната в мрежите.

Този случай даде мотив за размисъл за салдото сред професионалния и персоналния живот на звездите. Сякаш Юлиан Костов ни подсети, че даже при всички свои задължения значимо е да не забравяме значимите моменти и хора в живота си, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР