Известният автор на статии в Ню Йорк Таймс, блогър и

...
Известният автор на статии в Ню Йорк Таймс, блогър и
Коментари Харесай

Принц Хари бил увлечен по Дженифър Анистън

Известният създател на публикации в Ню Йорк Таймс, блогър и биограф Иън Халперин написа нова книга за русокоската Дженифър Анистън, която разкрива повече за тайнствените й връзки с някои звезди.
Според Халперин принц Хари, херцогът на Съсекс, е бил „ пристрастен от години “ по актрисата Дженифър Анистън и даже я е определял като притежаваща „ качества на принцеса ”, откакто зашеметяващата русокоска излезе на корицата на „ GQ mag. Mirror ”, заяви Спутник, представени от БГНЕС. 
Ако това, което разкриват новата книга и документален филм за 50-годишната руса хала Дженифър Анистън, е правилно, тогавашният 24-годишен принц е бил толкоз пристрастен по нея, че се сдобил с телефонния й номер и е пращал много известия.
„ Той споделил на близка другарка, че Джен е обичаната му актриса и има номера й. Изпращал й е известия и емотикони. Един източник ми сподели, че Джен е била наясно с възприятията на Хари, само че не желала да се вижда с него, поради разликата във възрастта ”.
През 2009 година, когато съгласно известията принцът за първи път се влюбва в Анистън, за нея са считали, че не е сантиментално обвързана с никого откакто се раздели с първия си брачен партньор, холивудската звезда Брад Пит.
Въпреки че представителят на Анистън, която е носителка на „ Златен глобус “, отхвърли изказванията му, Халперин съобщи, че „ Заставам зад всичко /казано – бел.ред./ във кино лентата и книгата “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР