Известният автомобилен ютубър“ с прозвището Adam LZ се прости със

...
Известният автомобилен ютубър“ с прозвището Adam LZ се прости със
Коментари Харесай

Известен „ютубър“ се прости с рядко Porsche след катастрофа по чужда вина

Известният авто „ ютубър “ с прозвището Adam LZ се елементарни със своето ново Porsche 911 992 GT3 след злополука по време на шофиране с другари по планински път. Групичката от коли е прекосявала по 18-километров планински път на границата сред Тенеси и Каролина през миналия уикенд, а Адама е стоял на челото на колоната със своето лилаво 911 GT3.

На един от завоите, обаче, Адам бива засечен от бял Chevrolet, който пресича двойната жълта линия и прави ляв завой, с цел да спре на отбивка. Именно в този миг Porsche-то се забива в пикапа с дясната си част, получавайки съществени вреди. Освен, че колата е част от серията GT3, тя е поръчана с цвят по желание, който не е разполагаем в системата на Porsche, което я прави още по-рядка.



За наслада, няма потърпевши хора, само че не можем да кажем същото и за колата. Съдейки по това, че от Porsche едвам смогват с поръчките на GT3, то надали „ ютубърът “ скоро ще може да се наслаждения на колата си или пък да купи същата. Все отново евентуално от застрахователната компания ще се погрижат за тази част, а в това време Адам ще кара някой различен от многочислените си коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР