Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен

...
Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен
Коментари Харесай

Жената, която обвини Леброн Джеймс, че изневерява

Известните персони имат тъкмо толкоз проблеми, колкото и един елементарен човек. Разликата обаче е, че всички се интересуват от техните и те стават публично притежание.

Като изневерите да вземем за пример, които са постоянно срещани, като Адам Лавин беше една от последните звезди, които влязоха в полезрението ни точно с това. А в този момент има един необикновен обвинен - Леброн Джеймс.

Според Fox News, София Франклин в подкаста си Sofia with an F е отправила забавни обвинявания против Краля. Повод за това е била повдигнатата тематика за изневерите на Адам Лавин. В подкаста си София твърди, че знае, че Леонардо ди Каприо да вземем за пример е задължавал дамите, с които излиза, да подписват съглашение за поверителност. По този метод си подсигурява, че персоналния му живот няма да се окаже на показ.

Точно тогава водещата на подкаста загатва и Леброн Джеймс. Според нея той е прочут с това, че провежда празненства, на които дамите са длъжни също да подпишат сходно съглашение за неразкриване. Следва и реторичният въпрос към продуцента на подкаста ѝ, че не е знаел, че Леброн изневерява.

София Франклин твърди, че си нямаме концепция какъв брой изненадващо потайни и съмнителни са множеството хора. Към момента Леброн Джеймс не е дал отговор обществено на изказванията, че изневерява на брачната половинка си, с която са дружно още от гимназията и имат три деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР