Известни марки и тв компании подгряват футболните фенове на прага

...
Известни марки и тв компании подгряват футболните фенове на прага
Коментари Харесай

Две седмици до Катар 2022: Рекламите, които вдигат феновете на крака

Известни марки и тв компании подгряват футболните почитатели на прага на Световното състезание по футбол 2022 в Катар. Те се надяват, че по този метод ще генерират облаги още преди старта му, който е напълно близо - на 20 ноември, написа Campaign Live.

За първи път шампионатът ще се организира в Близкия изток, което значи, че в Северното полукълбо ще е зима. Комбинацията от футболни пристрастености и коледно въодушевление е първа по рода си и фирмите имат намерение да се възползват оптимално от това събитие. Още по-силен мотиватор е икономическата рецесия, в която се намира светът.

За да разпалите футболните си пристрастия и да усетите атмосферата в Катар в най-голяма степен, през днешния ден ще ви срещнем с едни от най-вълнуващите и зареждащи рекламни видеа. Бъдете подготвени за коледни пуловери в цветовете на националния байрак, футболни герои на върха на елхата, коледни бисквити във формата на футболни фанелки и топки, както и Марая Кери, която е наложителен коледен посетител и чиято емблематична ария напълно скоро още веднъж ще намразите. Преди това обаче ще й се насладите към 1001 пъти.

Coca-Cola - Believing is magic

Coca-Cola си партнира с FIFA от 1974 година В очакване на шампионата, марката за безалкохолни питиета започва международна акция Believing is magic, чието обръщение е: без значение дали мислите, че вашият тим ще завоюва или ще загуби, почитателите постоянно ще имат вяра, че всичко е допустимо.



На по-местно равнище, в Обединеното кралство, Coca-Cola ангажира бръснарницата SliderCuts в Лондон, давайки на почитателите безвъзмездни прически от известния бръснар Марк Макивър, измежду чиито клиенти са рапърът Стормзи и Антъни Джошуа.

ITV - It's coming (to your) home

Отразяването на ITV на Евро 2020 даде забележителни резултати, привличайки за всеки футболен мач милиони фенове.

Това Световно състезание телевизионният оператор споделя телевизионно отразяване на шампионата в Обединеното кралство с BBC, която занапред ще разкрива своята акция за Катар 2022.



ITV ще предава директно 32 мача, започвайки от 21 ноември с два мача от груповата фаза: Сенегал против Нидерландия и Съединени американски щати против Уелс. Надявайки се да усъвършенства върха си за Евро 2020, ITV се зае да основава неспокойствие и боязън с филм, който документира отразяването на шампионата през годините. Видеото безусловно ще предизвика тръпки по целия ви гръбначен дирек.

Fox Soccer - 'Tis the Fifa World Cup  

В своята реклама Fox Soccer залага на очевидното - необикновеното време, по което ще се организира международното състезание. В нея взе участие артистът Джон Хам от Mad Men, който играе Дядо Коледа, до момента в който се пробва да се отпусне край басейна. За страдание лятната му почивка е съкратена от новините от Северния полюс – Дядо Коледа има конкуренция, тъй като най-големият шампионат в света се реалокира в празничния сезон.



Драмата продължава с друга реклама, в която Дядо Коледа е Северния полюс, до момента в който се зарежда с въодушевление за Коледа. Той още веднъж е връхлетян от необикновените условия.

Във видеото се появяват звездата Том Брейди, певицата Марая Кери и актрисата Ели Кемпър.



Budweiser - Yours to take

Коледните и новогодишните празници не са обичайно време за бира, само че тази година ще бъде изключение. Budweiser още през септември хвърли ръкавицата с The world is yours to take. В рекламата вземат участие футболните митове Лионел Меси, Неймар и Рахим Стърлинг.



Футболните звезди се причисляват към почитателите в тунела, където играчите чакат да излязат на терена. Budweiser употребява това като метафора, с цел да помогне на почитателите да почувстват страстта и упованието, които играчите изпитват преди всеки мач.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР