Известни личности като Антъни Скарамучи, основател на Skybridge Capital, са

...
Известни личности като Антъни Скарамучи, основател на Skybridge Capital, са
Коментари Харесай

Биткойн ще се издигне до 170,000 долара след халвинга, прогнозира Антъни Скарамучи

Известни персони като Антъни Скарамучи, създател на Skybridge Capital, са измежду тези, които изразяват оптимистични настроения и чакат забележителен напредък на Биткойн през 2024 година и по-късно.

Скарамучи планува сюжет, при който цената на Биткойн може да се увеличи до най-малко 170,000 $ в границите на 18 месеца след планувания за април халвинг. Намаляването на цената включва броя на новите Биткойн токени, които влизат в циркулация, да бъдат понижени на половина. Като се опира на исторически модели на цените, Скарамучи отбелязва поредна наклонност, при която Биткойн нормално се усилва четирикратно в границите на 18-месечния интервал след предходни събития, свързани с халвинга му.

По време на скорошна полемика в подкаст Скарамучи акцентира завладяващия модел на четирикратно нарастване на цената на Биткойн в границите на посочения интервал от време. Той твърди, че даже в случай че Биткойн се търгува консервативно на цена 50,000 $ преди халвинга, това би могло да значи оценка от 200,000 $ след въпросното събитие.

Появяват се и други оптимистични прогнози, като основният изпълнителен шеф на Blockstream Адам Бак допуска, че евентуалната стойност може да надвиши 100,000 $, а анализаторите на Standard Chartered Bank също показват упования за шестцифрена оценка.

В по-дългосрочна вероятност бичи настроени поддръжници като Скарамучи чакат Биткойн да завладее половината от пазарната капитализация, която сега се държи от златото. Тази амбициозна визия би могла да изстреля цената на криптовалутата над 300,000 $ за единица.

Скарамучи призна, че основният изпълнителен шеф на BlackRock Лари Финк претърпя забележителна смяна в позицията си, преминавайки от предходното отрицателно мнение към признаването на Биткойн като форма на цифрово злато.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР