Известната участничка от проекта в Шоуто на Слави - Нова

...
Известната участничка от проекта в Шоуто на Слави - Нова
Коментари Харесай

Виктория Димова с Гран При от най-престижния конкурс у нас

Известната участничка от плана в Шоуто на Слави - „ Нова звезда “ завоюва Гран При на състезанието “15 лалета “.

Музикалното съревнование е неповторимо по рода си и е едно от най-хубавите у нас. Провежда се в Хисаря и се провежда от съдружие „ Петнадесет лалета “ за подкрепяне и разпространение на красивия град. В конкуренцията гениите би трябвало да изпълнят ария от репертоара на познатите на всички генерации – Мими Иванова и Развигор Попов.

Всяка година в надпреварата вземат присъединяване към 500 артисти от 3 до 30 годишна възраст от всички краища на България. Въпреки огромният интерес и напор от гении, трета поредна година възпитанички на пловдивската музикална школа „ Арт Войс Център “ печелят първите места, грабвайки медали и статуетки. В предните издания първи в състезанието са Елеонора Иванова от 4magic и Ивайла Терзива, която сега също е част от гениите в „ Шоуто на Слави “. Не е загадка, че под зоркия надзор и насоки на вокалния възпитател Руми Иванова, децата се трансформират в пеещи ангели.

Тази година големият гений на Виктория й донесе премията Гран При и първото място в „ 15 лалета “. Малката звезда изпълнила песента на Мими Иванова „ Надежда “ и спечелила безусловно журито. По думите на музикалния треньор – Руми, единствено за две седмици Вики съумяла по този начин да се приготви за състезанието, че да отвее конкуренцията. А тя не била по никакъв начин безобидна, защото се състояла от младежи много по-големи от победителката.

Конкурса „ 15 лалета “ носи на музикална школа „ Арт Войс “ общо 10 златни, 9 сребърни и 4 бронзови медала от участвалите 14 солисти, две вокални групи и два дуета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР