Известната телевизионна игра Стани богат се завръща в ефир от

...
Известната телевизионна игра Стани богат се завръща в ефир от
Коментари Харесай

Разкриха кога шоуто Стани богат тръгва по bTV

Известната телевизионна игра " Стани богат " се завръща в ефир от 20 декември. Шоуто ще се излъчва всеки работен ден от 18:00 часа по bTV, a водещ щe бъдe aктьoрът Михaил Билaлoв, кoйтo нaшумя кaтo мaфиoтa Джaрo oт кримиceриaлa " Пoд прикритиe ", оповестиха от bTV Media Group.

Завръщането на именитото шоу се готви от няколко месеца, само че редом с подготовката на новата продукция, от медията се чудеха къде да я вместят в програмата си. Избраното време – 18:00 часа обичайно беше непокътнато за сериал – преди се излъчваха турски престъпни сериали, а сега – фамилната комедия " Татковци ". Другият евентуален часовия пояс – 20:00 часа е непокътнат за касовия и евентуално доста по-гледан турски сериал " Опасно прелъщение ".

" Стани богат " става част от празничната стратегия на медията и ще е ориентирано основно към фамилната публика. Участниците освен ще демонстрират познания, само че и ще разкриват забавни обстоятелства за самите себе си.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Популярната игра " Стани богат " се завръща на екран – т...

Голямата премия в шоуто остава 100 000 лева, само че ще има промени в регламента и доста изненади, тъй че развлекателната ТВ игра да има актуален образ. " Предаването ще предложи доста нови познания, съвременен комизъм и качествено забавление за цялото семейство ", дават обещание от медията. Освен в ефира на bTV, предаването ще бъде налично и на онлайн платформите на bTV Media Group.
Любимо шоу на няколко генерации



" Стани богат " е предаване, с което израснаха няколко генерации. Предаване, което възпитава. Живеем във време, в което информацията е на всички места, а знанието е недостиг, тъй че за мен е чест, само че и отговорност да съм част от шоуто. Тази година " Стани богат " в България става на 20 и поканвам всичките му почитатели да честваме дружно в ефира на bTV. Гледайте тази велика игра, тъй като в новия сезон имаме участници без аналог, които са същински празник за мозъка ", споделя водещият Михаил Билалов.

" Стани богат " е първият интернационален ТВ формат, осъществен в България, и е версия на английския оригинал Who Wants To Be A Millionaire. Забавното предаване е едно от най-гледаните и харесваните в българския ефир, а излъчването му стартира през 2001 година

Шоуто имаше най-дълъг " стаж " в Нова телевизия, където бе предавано в продължение на цели 13 години (2001-2014), а водещ непроменяемо бе Ники Кънчев. В този интервал " Стани богат " и неговият занимателен водещ завоюваха сърцата на ТВ аудиторията в България.

Популярната телевизионна игра за последно се излъчваше по Българска национална телевизия, само че беше свалена от екран през лятото на 2019 година " Стани богат " се оказа прекомерно скъпа за публичната телевизия, сумите бяха понижени, а излъчването ѝ по Българска национална телевизия ще се запомни основно с няколко участници с искрено неуместно държание. Обществената телевизия се опита да го размени със лично шоу – " Последният печели ", което обаче не може да се конкурира със " Стани богат " нито по награден фонд, нито по гледаемост.

С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава устрема си да сервира качествено наличие на своите фенове и то в миг, в който интелигентни игри за познания с огромен награден фонд липсват в родния ефир, акцентират от медията.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР