Известната руска актриса с международна кариера Евгения Ахременко се включи

...
Известната руска актриса с международна кариера Евгения Ахременко се включи
Коментари Харесай

Руската актриса Евгения Ахременко: Тази война е прищявка на един политик


Известната съветска актриса с интернационална кариера Евгения Ахременко се включи онлайн посредством видеовръзка от Русия в студиото на " Тази събота ". Тя си е партнирала с Жерар Депардийо, Стивън Сегал и Арман Асенте, българските фенове я познават от сериала на HBO " Глутница ". Ето какво показа в предаването Ахременко за живота в Русия.

" Животът в Русия тече свободно и няма огромна смяна в всекидневието на руснаците ", показа Евгения Ахременко.

След рестрикциите на Запада за нея не се е трансформирало нищо, тъй като няма желание на следващия ден да си купува последния модел айфон. Казва, че се е трансформирало за приятелите им руснаци, които живеят в чужбина, тъй като даже с децата им в учебно заведение се държат неприятно и съучениците им ги бият и малтретират.

" В обществените мрежи приказвам с хора, които са в Украйна, с мой колежки актриси - и чувствам по какъв начин ги е боязън да си кажат какво им е, тъй като съм рускиня ", показа актрисата.

Ахременко държи да каже на всичките си познати да си намират достоверни източници на информация, тъй като никой в никакъв случай не би трябвало да се доверява изцяло на всичко забелязано - изключително в съветските национални медии.

" Тази война е волност на един политик ", декларира съветската актриса.

Ахременко не знае дали е правилно изказванието, че доста известни телевизионни водещи и други обществени персони са уволнявани от работа, в случай че изкажат непосредствено отрицателното си мнението за Путин и войната.

" Подклаждането на омразата е закононарушение ", безапелационна е Евгения Ахременко.

Най-малкият й наследник счита, че войната не е ужасно нещо, само че 11-годишният й наследник го е боязън и не желае другите народи да го ненавиждат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР