Известната наша бегачка Милка Михайлова и Йоло Николов ще стартират

...
Известната наша бегачка Милка Михайлова и Йоло Николов ще стартират
Коментари Харесай

Михайлова и Николова стартират на „Витоша моята планина“

Известната наша бегачка Милка Михайлова и Йоло Николов ще започват на петото издание на „ Витоша моята планина “. Стартът на планинското тичане е в 10.00 ч., в неделя, от площада на Боянското ханче. Финалът на 16-километровата отдалеченост е пред хижа „ Алеко “. Тази година надпреварата е включено в календара на „ София – Евростолица на спорта “.

180 души ще бягат на Витоша съгласно поръчките, оповестяват уредниците. В разногласието за първото място ще бягат доста от известните наши спортисти, измежду които са Йоло Николов и Милка Михайлова. Първенците и най-хубавите се чака да финишират към 11 часа. Награждаването е към 13.30 ч, а Део, който постоянно започва на 16 км, ще е водещ.

За децата ще има съревнование с дължина 3 км от хижа „ Алеко “ до Голи връх и назад. Те ще бягат в 12.00 ч. Наградният фонд на „ Витоша моята планина V “ е 6000 лева Предвидена е и премия за връх на трасето на 16 км.

Организатори на надпреварата тази година са „ Витоша ски “ АД, „ Витоша ски клуб “, Сдружение „ Маратон “ и „ София – Европейска столица на спорта 2018 “. Наградите за томболата са над 60 и са обезпечени от Fibank, Nestle, Salomon, EA7, „ Oland “, МаxSport и Tecnica.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР