Известната журналистка Кристина Патрашкова достигна точката на кипене, след като

...
Известната журналистка Кристина Патрашкова достигна точката на кипене, след като
Коментари Харесай

Патрашкова изригна: Телевизиите откачиха, стига с този Хари!

Известната журналистка Кристина Патрашкова доближи точката на шупване, откакто най-коментираната тематика в родния ефирен ефир от седмици са наранените детски усеща на английския принц - дезертьор Хари. Главната редакторка на вестник " Филтър " посъветва с изострен коментар сътрудниците си да се вземат в ръце и да си потърсят по-достойни тематики.

Ето какво написа Патрашкова:

Гледам Би Ти Ви и не мога да се ориентирам дали съм гражданин на краля или съм в обстановката ще има ли постоянен кабинет. 

Разбира се, че живеем в вселенски свят, в който всичко, което се случва, е значимо, само че когато страната се тресе от абсурда NEXO, една от най-големите частни малките екрани се вълнува какви усеща е изпитал Хари като е паднал върху купичка за кучешка храна. 

Извинете, каква е връзката на всичко това с драмите ни сега? 

И кой има вяра на откровенията на Хари, за които той е подписал контракт за 100 милиона $ с NETFLIX, с цел да " разкрие " истината за живота си. 

Цялото предаване внушаваше какъв брой са значими звездите, какъв добър образец дават на хората, тъй като се движат с метро и разхождат кучетата си.   
 
На идващия ден малките екрани ще покажат по какъв начин роми са изоставили децата си, младежи са умъртвили възрастен човек за кило ракия. Да, светът е вселенски - само че драмите на Хари и Меган нямат нищо общо с живота ни. 

Крайно време е малките екрани да го осъзнаят.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР