Известната британска телевизионна личност и комик Пади Макгинес наскоро издаде

...
Известната британска телевизионна личност и комик Пади Макгинес наскоро издаде
Коментари Харесай

Телевизионен водещ разкри лудориите на принц Хари

Известната английска телевизионна персона и комедиант Пади Макгинес неотдавна издаде автобиографията си My Lifey, As Seen By The Sun. В книгата той описа по какъв начин един път се е забавлявал с принц Хари в един от лондонските клубове. Това се случило през 2016 година, единствено няколко седмици преди внукът на Елизабет II да срещне бъдещата си брачна половинка Меган Маркъл .

Пади сподели, че той и Хари изначало просто танцували дружно, а по-късно Хари стартира да смъква ризата му.

„ Малко е да се каже, че танцувахме прекомерно близо: гърдите ни безусловно се допираха. Тогава той стартира да смъква ризата ми. Накрая танцувах топлес с принц Хари с бутилка бира във всяка ръка “, спомня си той в книгата.

Според него тогава Хари си купил алкохолен коктейл и траял да танцува.
 Жена разкри ужасяващата истина за моделния бизнес Жена разкри ужасяващата истина за моделния бизнес
Британската актриса, водеща и някогашна моделка Холи Уилоуби разкри бруталната истина за моделния бизнес от персонален опит. Тя написа за това в с...

След като танцът завърши, под аплодисментите на присъстващите се прегърнахме и той ме целуна по устните, разкри Макгинес.

Приветстван от публиката като " легенда ", Хари напусна клуба, спомня си Пади.

Той добави, че на идващия ден Хари изпратил известие до техния общ другар, комика Джак Уайтхол, в което написал, че е прекарал страхотна нощ и попитал дали Пади има главоболие.

Само след месец принц Хари срещна Меган Маркъл и животът му се промени фрапантно. Той се стресна, загърбвайки скандалните празненства и имиджа на купонджия, и стана образцов фамилен човек – брачен партньор и татко на две деца. Той също престана да пие, Меган го увлече към вярното хранене и йога, на които тя е буйна почитателка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР