Известна американска журналистка, която обвинява Доналд Тръмп, че я е

...
Известна американска журналистка, която обвинява Доналд Тръмп, че я е
Коментари Харесай

Журналистката, обвинила Тръмп в изнасилване, иска негова ДНК проба - slava.bg

Известна американска журналистка, която упреква Доналд Тръмп, че я е изнасилил, изиска през вчерашния ден президентът да даде своя ДНК проба, с цел да се откри дали е същата като следите, открити по нейна рокля, съобщи Франс прес., представена от Българска телеграфна агенция.

Елизабет Джийн Каръл, която списва в сп. "Ел " рубриката "Попитайте Е. Джийн " ( "Ask E. Jean ") и дава отговор на читателски писма, твърди, че е била облечена с тази черна рокля в деня на хипотетичното обезчестяване, станало през 1995 или 1996 година

Бъдещият президент на Съединени американски щати се затворил с нея в пробната на огромния нюйоркски магазин "Бергдорф-Гудман ", преди принудително да я целуне и по-късно да я изнасили.

След като 76-годишната в този момент жена разгласява тези свои изказвания през юни 2019 година в сп. "Ню Йорк ", милиардерът съобщи, че "никога не се е срещал с това лице през живота си ". Една от фотосите, илюстриращи материала в списанието, обаче демонстрира Тръмп да се майтапи с Е. Каръл и брачна половинка й.

Американският президент увери, че журналистката не е негов вид жена. За фотографията Тръмп сподели, че тя просто е запечатала миг, когато стои, облечен с палто, в редица от хора.

Според правосъден документ, оповестен от в. "Ню Йорк таймс ", по роклята са били открити следи от "ДНК на неидентифициран мъж ". Адвокатката на журналистката даде период на Тръмп и юристите му до 2 март да показват ДНК проба на президента.

В началото на ноември Е. Джийн Каръл заведе в щата Ню Йорк дело за клюка против президента, тъй като той твърди, че обвиняванията й са измислени. Каръл се стимулира, че Тръмп я е очернил и е навредил на кариерата й, като я нарекъл лъжкиня.

Най-малко 16 дами са обвинили Тръмп, че е упражнил полово принуждение против тях преди да стане президент - изказвания, които президентът постоянно е отричал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР