Известен социалист отправи тежки критики към Ваня Григорова.Няма напрежение в

...
Известен социалист отправи тежки критики към Ваня Григорова.Няма напрежение в
Коментари Харесай

Гечев: Ваня Григорова и Мая Манолова са като Многострадална Геновева

Известен социалист насочи тежки рецензии към Ваня Григорова.

Няма напрежение в Българска социалистическа партия по връзки на кандидатските листи няма. Може би има някакво персонално, на някого с неудовлетворено его. Нищо не е завършило, тъй като занапред ще се попълнят листите с нашите съдружни сътрудници и гражданска квота. Това съобщи проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия в изявление пред БНР.

„ В Българска социалистическа партия листите се подреждат по най-демократичния метод. Това е неповторима процедура и не се прави от никоя друга партия. Да има персонално напрежение, човешко е, някое его да не е задоволено, само че в такива обстановки си личи кой работи за партията “, коментира Гечев.

Той изясни, че напрежението било в област Пловдив и недоумява за какво е по този начин, защото се резервират двете места и „ могат да бъдат надградени “.

„ Но това е вътрешната съпротива в партията. Листите бързо бяха признати от Националния съвет, като се изключи област Пловдив, уповавам се, че това ще бъде преодоляно до изборите “, окуражен е проф. Гечев, написа обстоятелства.бг.

И добави:

„ В листите има непокътнати места за съдружните ни сътрудници и гражданската квота. Нищо не е завършило, занапред ще се попълнят. За регион Разград лидер на листата ще е ръководителя на МИР, към този момент е разгласен за лидер, Велизар Енчев е лидер в Монтана. И занапред ще се попълнят листите, а не както показват нещата нашите недоброжелатели “.

Той е безапелационен, че Българска социалистическа партия е една стабилностояща, 135-годишна партия, „ която потвърди, че не сяда в скута на никого и не се прегръща с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и пази почтено задачите, стратегиите и гласоподавателите си “.

За Ваня Григорова проф. Гечев попита с какво е известна и какво е направила. Заедно с Мая Манолова ги дефинира като „ Многострадална Геновева “.

И напомни:

" За да стане звезда би трябвало да има качества, да ги е потвърдила и какво е постигнала. Григорова има необичайно държания в последните месеци. Тя е работила на „ Позитано “, хвърлила си е книжката, а в този момент отново с поддръжката на Българска социалистическа партия и други партии стана звезда. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР