Известен експерт направи на пух и прах сторителството и въобще

...
Известен експерт направи на пух и прах сторителството и въобще
Коментари Харесай

Топ експерт разсипа БГ морето! Кой е големият грях

Известен специалист направи на пух и прахуляк сторителството и изобщо страгетията по българското Черноморие.

У нас не би трябвало да надвива частният интерес, а би трябвало да надвива публичният. При това състояние в нашето Черноморие от дълго време частният е надвил доста повече над публичния. Отдавна хубавите кътчета са множеството застроени, и то са застроени безобразно, грозно, без жанр, без някаква най-малко тъждественост в кварталите, без изобщо някак да наподобяват добре тези места, кой както му е скимнало по този начин се строи.
-->
Какъвто жанр къщи или хотел му е скимнало, по този начин се строи. Това сподели юрист Дончо Бораджиев, съавтор на Националната тактика за къмпиране в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус "  относно регулацията по Българското Черноморие и непрекъснатите разногласия сред воюващи лагери.

" Ние нямаме един прекрасен архитектурен образ, който да сътвори дълготраен и резистентен туризъм. И може би най-виден този образец е на Слънчев бряг, където се събраха 4 обитаеми места, към този момент са от край до край събрани.

Има празни, пустеещи хотели, този вид туризъм докара, скърбя, че ще го кажа, само че той докара най-долнопробния вид туристи за на ниска цена алкохол и секс туризъм и опиати, те това идват да вършат. И в действителност, ние имаме задоволително такива места към този момент и би трябвало да запазим дребното ни останала природа и да дадем късмет на един различен туризъм, който в действителност обаче води най-богатите туристи ", счита още той.

По думите му сега има разделяне в страната сред море и провинция, и останалата част.  " Това разделяне, то е неприемливо и по закон да се ползват закони разнообразни на територията на страната. Истината е, че качествените, законните, добре обособените къмпинги са доста повече в провинцията, в сравнение с морето. По морето, там хората непрекъснато биват изнудвани, те работят на ръба на закона ", уточни юристът.

" Всеизвестно е в Община Царево, че би трябвало да се прави подаяние, и това е една такса успокоение. И те по тази причина и “Якото място " толкоз време, макар желанието на шефа всичко да се мине по закон, да се легализира по въпреки и остарялата Наредба, те единствено викат “Не, не, няма проблем, няма проблем ". И в този момент внезапно, когато стана неуместен индивидът, внезапно се появи проблем. Сега ли ги видя Община Царево тези нелегално, в този момент какъв брой някои са противозаконни, някои не са, да се произнесе там. Сега ли ги видя, те са там от 12-13 години тези бунгала.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР