Известен анализатор смята, че въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара,

...
Известен анализатор смята, че въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара,
Коментари Харесай

Корекцията при алткойните тепърва предстои според известен анализатор

Известен анализатор счита, че макар неотдавнашната промяна на крипто пазара, същинската " алткойн промяна " занапред следва.

В неотдавнашно видео до своите почитатели в YouTube, които наброяват, крипто стратегът Бенджамин Коуен оспори схващането, че алткойните не могат да преживеят по-нататъшни спадове след забележителните корекции, които към този момент претърпяха през миналата година.

Коуен твърди, че същинската капитулация на алткойните към момента е на хоризонта, предупреждавайки да не я отхвърляме единствено тъй като някои алткойни към този момент са отбелязали 80% спад.

Той изясни, че алткойн планът има капацитет да продължи несигурно дълго, до момента в който не бъде надминат най-високият връх на Биткойн. Едва тогава алткойните ще навлязат в предпоследния стадий на промяна – стадий, който към момента не е доближат.

По-рано този месец Коуен акцентира своето деликатно наблюдаване на графиката на доминантността на Биткойн (BTC.D). Той счита, че пробив над 49% на равнището на доминация на BTC е сигнал за рискови настроения.

Индексът на превъзходството на Биткойн мери каузи на Биткойн в общата пазарна капитализация на криптовалутите . Бичата графика на BTC.D допуска, че Биткойн придобива по-голям дял от пазара, постоянно за сметка на алткойните.

Коуен допуска още, че алткойн корекцията ще продължи, до момента в който не настъпи срив в комерсиалната двойка Етериум/Биткоин (ETH/BTC).

Въпреки че не даде съответна времева рамка, Коуен призна, че през последните месеци Етериум е посочил по-голяма резистентност от предстоящото. Въпреки това той твърди, че това не изключва вероятно низходящо придвижване на цената на ETH/BTC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР