Извергът е направил самопризнания пред съдия. Ако бъде признат за

...
Извергът е направил самопризнания пред съдия. Ако бъде признат за
Коментари Харесай

Извергът Мехмед Призна Всичко! Ето Как Е Убил Дамла

Извергът е направил признания пред арбитър. Ако бъде приет за отговорен, го грози затвор от 15 до 20 години или пожизнен затвор без право на подмяна, защото е умъртвил детето по изключително непосилен метод. Майката Садет пък към момента е в ареста, защото беше упрекната, че е оставила дъщеричката си без наставнически контрол. 25-годишният Мехмед имал ключ от жилището на Муса в кв. „ Слава “.

Той работел дружно с майката Садет в една и съща фабрика, споделиха през вчерашния ден съседи на почернената жена. Предполага се, че сутринта е решил да я причака в жилището ѝ и по тази причина е влезнал вътре. Дамла, която спяла в креватчето си, обаче го усетила и почнала да вика. Това предизвикало изверга да запуши устата на детето. Той натискал мощно, като задържал и нослето на Дамла, до момента в който спре да диша, признал самият Мехмед пред криминалисти, написа през днешния ден " Телеграф ".

Когато Садет се прибрала вкъщи след нощна промяна, телцето на дъщеричката ѝ към момента не било изстинало и тя изпаднала в потрес. Започнала да звъни на тел. 112, съседи чули писъците и също извикали помощ. Тепърва ще се открива от кое място Мехмед е имал ключ от жилището на Садет, както и за какво е желал да беседва с майката. „ Убийството е осъществено в креватчето на детето, а по-късно Мехмед е залепил устата му с тиксо “, са обяснили проверяващи пред изданието.

Почти през целия ден през вчерашния ден униформените от Момчилград правеха обиски в жилището на Мехмед. С него е бил и осъществен следствен опит. Хора от града разясниха през сълзи, че таткото на удушеното момиченце към този момент се е върнал у нас и бил на успокоителни и под лекарски контрол, защото изпаднал в потрес от случилото се.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР