Изверг, изнасилил 13-годишната си доведена дъщеря, влиза за дълго в

...
Изверг, изнасилил 13-годишната си доведена дъщеря, влиза за дълго в
Коментари Харесай

Правосъдие! 10 години строг затвор за изверг, изнасилил малолетната си доведена дъщеря в Монтанско

Изверг, изнасилил 13-годишната си доведена щерка, влиза за дълго в пандиза, научи организация BulNews. 
Делото против 49-годишния К.М. се гледа преди дни в Монтана. Магистратите дефинитивно удостоверили присъдата от 10 години отнемане от независимост при непоколебим режим на изтърпяване. 
В хода на наказателното произвеждане е било открито, че от 2012 година К.М. живеел на брачен начала с К.Р. и трите й деца. Злоупотребявал с алкохол, нанасял й побои, принуждавал я да събира боклук. Децата не посещавали постоянно учебно заведение, заради неполагане на грижи и индиферентност от страна на майката и подсъдимия.
През ноември 2017 година, когато дамата постъпила в болнично заведение, малолетните й деца останали в дома на К.М. В една от вечерите той използвал алкохол и направил принудителен сексуален акт с 13-годишната щерка на дамата. Поради отправените закани момичето не споделило за случилото се с майка си.
Едва през 2019 година, когато К.Р. се преместила с децата в друго обитаемо място, щерка й разказала за изнасилването.
Впоследствие, по време на среща със чиновници от отдел „ Закрила на детето “ със фамилията на потърпевшото дете, станало известно за осъщественото незаконно действие по отношение на него, за което била сигнализирана прокуратурата.
Осъдителната присъда по отношение на К.М. влезе в законна мощ.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР