Извършено е престъпление, което трябва да се разследва от прокуратурата.

...
Извършено е престъпление, което трябва да се разследва от прокуратурата.
Коментари Харесай

Извършено е престъпление за Руската църква, заяви Пеевски

Извършено е закононарушение, което би трябвало да се проверява от прокуратурата. Според нас този нотариус е направил закононарушение, като е издал този акт. Но ние не сме способени, по тази причина с сътрудниците сезирахме основния прокурор, който да се произнесе има или няма закононарушение.

Това разяснява в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. По-рано през днешния ден стана ясно, че той дружно с Бойко Борисов и Кирил Петков са подали сигнал до прокуратурата. Те желаят да се ревизира собствеността на съветската черква.

“Ако се окаже, че няма документи за съветската черква, се надяваме прокуратурата да изиска повреждане на този нотариален акт и църквата да се върне на българската страна, на църквата ”, добави той.

3 март май ще си остане народен празник, а концепцията за 24 май ще отпадне от плана за конституция.

“Ще го решим сред първо и второ четене. Видяхме, че ГЕРБ се отхвърлиха, тъй че знаете накъде вървим. Без техните гласове не може да стане, тъй че в общи линии това ще отпадне. По-скоро няма да се случи. И да не се откажем от концепцията, без ГЕРБ не може да се случи. Без техните гласове нямаме 160, тъй че вървим към това да си остане, както е досега ”, разяснява пред публицисти Пеевски.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че се отхвърля от промяната на празника, а гласовете на Движение за права и свободи и ПП-ДБ не стигат.

Пеевски се разгласи срещу 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите и за бонусите

“Това е принуда. Ще почнат измислени сигнали – всеки ще стартира да пуска сигнали във компаниите и най-после все в някоя ще има нещо. Ще има хора, които подават сигнал след сигнал, с цел да си вземат 10%. Това е смешно, няма да се случи ”, сподели той.

“Това са развалени комплекси, които изобщо не са нужни на България ”, сподели Пеевски за решението България да подари на Украйна дефектни ракети С-300.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР