Извършени са огледи, разпитани са свидетели, в момента се установяват

...
Извършени са огледи, разпитани са свидетели, в момента се установяват
Коментари Харесай

Мярката на обвиняемия за смъртта на Ферарио Спасов не може да се промени на този етап

Извършени са огледи, разпитани са очевидци, сега се откриват лица, директни очевидци на злополуката, при която почина Ферарио Спасов. Това разгласи на брифинг ръководителят на прокуратурата в Ловеч Валентин Вълков.

В рамките на 2 месеца ще бъдат осъществени всички процесуално-следствени дейности и ще се изчака експертизата. На базата на нея ще се реши какво обвиняване да има по отношение на причинителя. Вълков не изключва да бъде изменена квалификацията на обвиняването, при изясняване на всички условия.

„ Така както е привлечено лицето като обвинен, то ще получи от 3 до 8 години затвор “, разясни Вълков. 

„ Наложената все още мярка за неотклонение не може да бъде изменена. „ Но в случай че се съберат други данни и условия, към този момент може да се разсъждава в посока смяна на тази мярката “, разясни окръжният прокурор.

Той уточни също по този начин, че в следствието ще вземат присъединяване движимости лица от три правосъдни региона. „ Веднага след привличането на лицето като обвинен, то е разпитано, само че е запазило безмълвие на този стадий. Задължително при всеки тежък пътен случай обаче се задържат колите – в тази ситуация са прибрани и двете коли. Те се пазят до приключването на делото “, сподели още Валентин Вълков.

Към момента не е направена информация от кое място Начо Пантелеев се е сдобил с такава скъпа кола.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР