Извънземните не само веднъж са посетили Земята, те все още

...
Извънземните не само веднъж са посетили Земята, те все още
Коментари Харесай

Станфордският професор обяви присъствието на извънземни сред хората

Извънземните освен един път са посетили Земята, те към момента са измежду нас. Това съобщи професорът от Станфордския университет Хари Нолан на тематична конференция в Ню Йорк.

Според него вероятността извънземни да дойдат на Земята е 100%. Той също по този начин твърди, че хората са срещали извънземни и преди, само че не са забелязали нищо извънредно в това, пише Daily Mail.

„ Те се появяват и споделят: „ Колко от вас са задоволително умни, с цел да знаят какво гледат? Можете ли да видите какво е пред вас в същинския му тип? Виждате ли аномални пикове на данни? ", сподели Нолан.

Според него посетители от други планети са летели до хората, само че те не са могли да осъзнаят какво са видели и не са придавали огромно значение на това заради неприятното си развиване като тип.

Нолан също по този начин приказва за известно чуване в Конгреса на Съединени американски щати за извънземен живот, където той приказва за хора, участващи в „ стратегии за обратно проектиране на свалени летателни апарати “. Според професора проучването на свалените НЛО ще разреши на човечеството да направи революционен софтуерен скок.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР