Извънземни създават нова раса. Китаецът Мън Жао Го твърди, че

...
Извънземни създават нова раса. Китаецът Мън Жао Го твърди, че
Коментари Харесай

Извънземни накарали мъж да прави секс с 3-метрова космата жена

Извънземни основават нова раса. Китаецът Мън Жао Го твърди, че е бил похитен и заставен да прави секс с гигантска космата жена, която щяла да бъде майка на новия човекоподобен тип.

Мън Жао Го се счита за първия китаец в историята, похитен от извънземни. Те му съобщили, че ще има хибридно дете, оповестява съветското издание за паранормални вести paranormal-news.ru.

По думите на китаеца той е бил похитен още през 1994 година, само че едвам в наши дни медиите показали интерес към тази невероятна история.

 Извънземни предиздвикали мъж да прави секс с 3-метрова космата жена

Извънземната великанка, която щяла да стане майка на децата му, имала единствено шест пръста, а краката ѝ бяха извънредно окосмени.

Тази история е разказана за първи път в книгата на американския странник Майкъл Майер, който през 2003 година идва в региона на Манджурия и се среща с „ бащата “ на новата хибрид раса.

Преди да стане първият китаец, любил се с извънземно създание, Мън работил като дървосекач. Докато бил на работа, той видял странни светлини в гората, а по-късно следил НЛО до околните планински върхове.

" Помислих, че е хеликоптер и когато се приближих, нещо ме удари в челото и ме нокаутира ", споделя мъжът.



На идната заран той се събудил до брачната половинка си. До тях спяла и дребната им щерка. Изведнъж обаче усетил, че незнайна мощ го подвига във въздуха. Над себе си видял голямо извънземно създание. Било високо към три метра и малко приличало на човек. Краката на пришълката били покрити с доста косми.

Изведнъж това създание се нахвърлило на Мън. После той схванал, че неканеният посетител е извънземна жена, която умеела да левитира. 40 минути правили секс във въздуха над леглото.

След „ изневярата “ с косматата извънземна Мън още веднъж се върнал при жена си. След месец обаче още веднъж полетял и този път тялото му даже минало през тавана като дух. Озовал се в галактически транспортен съд. Извънземно му говорило на китайски, само че със мощен акцент.

" Те споделиха, че са били принудени да изоставен своята планета и да търсят по-добър свят ", споделя мъжът.

Той изискал да види още веднъж 3-метровата пришълка, с която правил секс, само че му било отказано. Няколко години по-късно обаче извънземните го отвлекли още веднъж и му споделили, че след 60 години ще има хибридно дете на друга планета.

За да потвърди изказванието си, че е правил секс с извънземна, Мън седнал на детектор на лъжата и освен това няколко пъти, а полиграфът показвал, че споделя истината.

Като доказателство за контакта си с извънземното, Мън демонстрира дребен белег на бедрото си. Твърди се, че е останал, откакто извънземното го стиснало прекомерно жестоко по време на секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР