Извънземни от България са летели над древните земи на Египет

...
Извънземни от България са летели над древните земи на Египет
Коментари Харесай

Извънземни от Странджа летели над Египет преди 3000 години

Извънземни от България са летели над античните земи на Египет с апарати, наподобяващи хеликоптери – това ясно се вижда от антични писмени знаци, изрисувани по стените на храма на Сети I в Абидос и документирани от европейски откриватели доста преди да бъде измислено на Земята това летателно средство.

В последните години се вършат връзки с НЛО, населявало региона на Странджа, който също е директно обвързван с Египет. Още по времето на социализма, когато стартира проучване на така наречен гробница на богинята Бастет в местността Градище край Малко Търново, Странджа, се появиха и теории за връзки сред тукашния и египетския свят. Говори се интензивно и за проклинание, което античната египетска богиня котка е отправили първо в Странджа. Според поверието това проклинание убива всеки, докоснал се до египетските артефакти.

Както е известно, през 1980-1981 година в Странджа под управлението на Людмила Живкова се търси тайнствената гробница на Бастет. В съвремието съществени откриватели, употребяващи високотехнологични способи, откриват, че на това място в действителност има нещо. На 18 метра подземен има право пространство, което несъмнено е направено от човешка ръка. А в него има някакъв железен предмет с верни форми, който прилича саркофаг, подобаващ за погребението на котка, както са правили античните египтяни, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР