Извънредно вътрешно законодателство също се планира скоро, тъй като г-н

...
Извънредно вътрешно законодателство също се планира скоро, тъй като г-н
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли се отправя към Руанда в опит да спаси плана за депортиране на Сунак

Извънредно вътрешно законодателство също се възнамерява скоро, защото господин Сунак се пробва да твърди, че Руанда е безвредна страна за мигранти, идващи в Обединеното кралство, които да бъдат изпратени там на еднопосочни полети.

Високопоставени депутати от торите отдясно упорстват министър председателят да се откаже от Европейската спогодба за правата на индивида (ЕКПЧ) – предупреждавайки, че са „ три удара и сте навън “ след предходни опити за заобикаляне.

Но правни специалисти и благотворителни организации считат, че опитът да стартират полети преди изборите през 2024 година ще се провали – като се споделя, че личните юристи на държавното управление са песимистично настроени по отношение на напъните за заобикаляне на закона за правата на индивида.

Г-н Клевърли и министрите от торите се надяват, че усъвършенстваното съглашение с Руанда ще стартира да оказва помощ за справяне с проблемите, които накараха най-висшият съд на Обединеното кралство да реши схемата за депортиране за „ офшоринг “ за противозаконна.

Преди п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР