Извънредната епидемична обстановка в страната определено не се отразява добре

...
Извънредната епидемична обстановка в страната определено не се отразява добре
Коментари Харесай

Изобретателен перверзник снима под полите на клиентки в хипермаркет!

 Извънредната епидемиологична конюнктура в страната несъмнено не се отразява добре на психологичното здраве на хората. Следващата история потвърждава това.  64-годишен бургазлия от ж.к. " Славейков " – просветен човек с висше обучение, реши да практикува ново " занимание " - да снима под полите на дами, пазаруващи в хипермаркет Кауфланд в Бургас.

Воайорът фиксирал дами, облечени с поли и се доближавал прекомерно близо до тях.  Перверзникът се откроил с извънредно находчив разум - телефонът му бил инсталиран на детска количка, по този начин долепвайки  се до жетвите си, успявал да снима елементарно най-милото на нищо неподозиращите клиентки на магазина. Количката фотографът на женски дупета натоварвал със артикули, които при излизането си от хипермаркета оставял обрано по рафтовете, научи Burgas24.bg .

Служителите на компанията, охраняваща обекта, обаче се усъмнили от меко казано странните дейности на мъжа и прегледали с изключително внимание  записите от камерите. И се хванали за главите  -  в долната част на количката бил подложен мобилен телефон, с който " операторът " заснемал мръсните си клипове. При следващото му " извършване на покупки "   на 3 февруари  вечерта охранителите спрели надзъртащия под поли човек за инспекция и викнали полицията. Униформените разкрили, че в мобилния му телефон е записан видеоклип с дълготрайност от към 25 минути, в който са снимани интимните елементи на непознати дами.

На извършено през вчерашния ден съвещание на Районен съд Бургас перверзникът е признал виновността си и е изразил страдание за гнусната си постъпка. Обсебеният по женски задни елементи мъж се е разминал с административно наказване - санкция в най-малък размер от 100 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР