Извънреден брифинг на Изпълнителния съвет на Продължаваме Промяната започна преди

...
Извънреден брифинг на Изпълнителния съвет на Продължаваме Промяната започна преди
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

Извънреден брифинг на Изпълнителния съвет на " Продължаваме Промяната " стартира преди минути.

" Когато тръгнахме по площадите обещахме нулева приемливост към корупцията. През последните няколко месеца непрескънасто се опитвахме да стигнем до това заричане. Закони се бавеха – постоянно от няколко индивида от Има Такъв Народ. Днес стана ясно, че този вододел е тук – сред мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че страната ще работи за тях ".

Това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция на " Продължаваме промяната ".

" Искам да благодаря за голямата храброст на хората, които напущат парламентарната група на Има Такъв Народ ", акцентира той.

" Радвам се, че в Народно събрание към този момент има свободни депутати, които могат да работят по съвест и в името на народа. Надявам се те да стават от ден на ден - както в този парламент, по този начин и във всички бъдещи. Държавата би трябвало да се ръководи от законно определените й представители. Не от диванчета и фотьолчета, от хора, които нямат смелостта да влязат в тази постройка и да положат клетва е повода е да сме в батака, в който сме.

Не може да ни ръководят сценаристи подмолно или от някогашни министър председатели в джипки. Или от почетни ръководители в сараи. " Това уточни от своя страна вицепремиерът Асен Василев. Мафията загуби опцията да си образува държавно управление, безапелационен беше той.

Гледайте онлайн тук:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР