Извадиха отломки от подводницата Титан на сушата. Сред тях са

...
Извадиха отломки от подводницата Титан на сушата. Сред тях са
Коментари Харесай

Откриха предполагаеми човешки останки сред отломките на „Титан”

Извадиха парчета от подводницата „ Титан ” на сушата. Сред тях са открити хипотетични човешки остатъци, които ще бъдат изследвани и може да допринесат за определяне на аргументите за нещастието, заяви в изказване бреговата защита на Съединени американски щати, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Тези остатъци и откритите парчета ще бъдат оценени, което би трябвало да обезпечи „ решаващи детайли за разбирането на повода за тази покруса “, съобщи Джейсън Нойбауър, който управлява следствието на бреговата защита по въпроса.

„ Титан “, дребен подводен уред с дължина към 6,5 метра, ръководен от частна компания, се потопи на 18 юни, с цел да следят пасажерите му останките на „ Титаник “, и трябваше да се появи на повърхността седем часа по-късно, само че контактът с него беше загубен по-малко от два часа след тръгването му.

Die US-Küstenwache teilte mit, dass Trümmerteile sowie mutmaßliche menschliche Überreste der Titan geborgen wurden. Hier mehr Details.

 След това е подхваната огромна избавителна интервенция в опит да бъдат избавени пасажерите. Той е трябвало да има ресурси от въздух за 4 дни, само че се оказва, че малко след гмуркането си е бил ударен от „ пагубна имплозия “, която е умъртвила всичките петима пасажери на място.

Отломките от „ Титан “, открити на морското дъно на към 500 метра от останките на „ Титаник “ и на дълбочина от съвсем 4000 метра, бяха извадени на брега през вчерашния ден в Сейнт Джонс, Нюфаундленд, в Източна Канада. Сега следва да бъдат трансферирани от транспортен съд на американската брегова защита до пристанище в Съединени американски щати, където следователите ще могат да ги проучват.

BREAKING⚡️: ซากเรือดำน้ำ ไททัน ถูกกูก็ขึ้นมาจากก้นทะเล ⚠️หน่วยามฝั่งสหรัฐฯยืนยัน พบชิ้นส่วน มนุษย์ ได้รับการกู้คืนจากซากเรือดำน้ำที่ระเบิด
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР