Изумително е овладяването на цялата държава и медийна среда от

...
Изумително е овладяването на цялата държава и медийна среда от
Коментари Харесай

Станке, върви си с мир! Докато още можеш!

Изумително е преодоляването на цялата страна и медийна среда от " Станките ". Еманация на простотията, елементарността и неналичието на какъвто и да било финес и нематериалност. Държавата на " Станките " се ръководи от турбопростотията. Факт, с който за жалост доста българи привикват.

Отрочето на Желю Желев, наклеветен от външните ни врагове за президент, съумя да надмине по дивотия даже татко си. Самият Желев, който се наведе в рабски реверанс пред Ран и Ът и продаде България. Гледайте Станка и си мислете каква беше цената, за която татко й продаде Родината си. Станка - семпла и обикновена отвред, е приключила образованието си в Париж. Интересно по какъв начин татко й на това време, когато всички живееха от заплата, е намерил пари за това. Не, не изпитвам завист. Задавам въпроса за цената на Родината, която това елементарнно семейство взе за измяната си.

Станка, която не съумя да блесне с нищо и общо взето провокира учудване, омъжена за колумбиец и живееща в чужбина, идва тук да ни дава надолнище на мисленето.

Явно щерката също си мисли да захлеби около следващото фамилно изменничество. Станка желае да махаме паметника на Съветската войска или да го кръстим " Героите на Украйна ". Приносът на самата Станка към България, към света, към културата и въобще към нещо, изпъква най-вече с неналичието му. Просто Станка не е направила нищо за Родината си. Освен, че е щерка на един изменник. Сега се пробва да прави същото като татко си.

Навремето доста българи се срамиха от просташкото държание на татко й, от несъответстващите дейности на майка й и общо взето, от срамът, който цялото семейство носеше на България. Заедно с робската роболепност към тези, които им даваха пари за продажбата на българските ползи. Желев унищожи България по поръка на непознатите. Дъщеря му, отгледана с кървавите пари от това изменничество, живееща в чужбина, идва да ни дава ум какво да вършим. Станке, добре ли ти заплащат и знаеш ли, че за измяната вселената не прости? Нито българите.

Тържество на простотията и " Станките ". В политиката, в медиите, в обществото. Интелигентните и разбиращите са изтикани в ъгъла от войнстващата простота и жълтопаветност. Триумф на измяната и продажбата на българскитее национални ползи. Станка, която не се поинтересува по какъв начин учат българските деца две години отдалечено, се загрижила за украинчетата. Станка, която не се поинтересува от българските пенсионери, се интересува от украинските наглеци. Станка, която един лев не е дала в тази страна и едно дърво не е посадила, даже децата й са половин българи, идва да сменя имената на монументи в България!

Станке, върви си с мир! Докато още можеш!

Елена Гунчева/фейсбук

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР