Изцяло от вота на българина ще зависи кой ще управлява.

...
Изцяло от вота на българина ще зависи кой ще управлява.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Последната година и половина беше загубена за българските граждани


" Изцяло от вота на българина ще зависи кой ще ръководи. Сигурна съм, че ГЕРБ- ще са първа политическа мощ. Българите видяха, че при другото управление приказваме за изгубено време на управление-последната година и половина беше такава ".

Това съобщи Десилсава Атанасова от в ефира на Нова тв..

" През миналия мандат бяхме очевидци на рецесии, които държавното управление единствено генерира - инфлационната рецесия, корупцията. Държавната енергетика беше предоставена на една офшорна компания, за която нямаше информация, в резултат на това група от офшорки взеха цялата енергетика ", сподели още тя.

" Смятам, че тези, които ни избират - нашите работодатели, се нагледаха на всевъзможни опити и на идните избори ще заложат на опита, на знанията и на хората, които могат да се оправят с рецесии. Убедена съм, че това са ГЕРБ- ", добави Атанасова.

" Важен е въпросът дали можем да имаме държавно управление или ще отидем на нови избори. Дали ще ръководи с кабинет на малцинството, експертен кабинет. Това е въпросът ми и не разбирам за какво поставяте под подозрение интереса на публиката към тези въпроси ", разясни водещата на Нова. 

" Смятам,че би трябвало да ми ги зададете на 3 октомври, когато хората са измерили доверието си. Коалициите в никакъв случай не са били елементарно, ръководството в малцинство също. Ние сме управлявали с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. С кой ръководи? ГЕБР или Демократична България? С в миналото да сме управлявали? Не създавайте обединения, които не могат да съществуват ", отговори Атанасова. 

Тя допълни, че Борисов е най-подготвен за министър председател. 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР