Изцяло онлайн покупката на употребявани автомобили у нас все още

...
Изцяло онлайн покупката на употребявани автомобили у нас все още
Коментари Харесай

Toyota предлага употребявани автомобили онлайн

Изцяло онлайн покупката на използвани коли у нас към момента не е толкоз известна, колкото в чужбина. Ако обаче вземем поради, че една огромна част от колите от Европа в действителност се избират от продавачите на използвани коли у нас по фотоси и по-късно се преглеждат от потребителите в също по фотоси, тогава методът на Toyota въпреки всичко може да бъде необорим по един или различен метод.

Сега японците имат формален уебсайт за продажба на използвани коли Toyota, който самата японска марка започва. Онлайн услугата за продажба на използвани коли на Toyota е наречена Toyota Vehicle Online Store, а името на домейна е toyota-outlet.gazoo.com. На този уебсайт можете освен да изберете подобаващ вид за използван автомобил, само че и да сключите контракт за покупка.

Японците дават обещание не повече от 3 седмици след подписването на контракта колата да е пред вратата ви, само че към този момент тази услуга се предлага единствено в Страната на изгряващото слънце. Както означават в Toyota, карантината ги е подтикнала да пуснат новата онлайн услуга. Между другото, Toyota е първият авто производител в света, решил да продава освен нови, само че и използвани коли, които, несъмнено, имат доказана история и даже гаранция.

 Toyota предлага използвани коли онлайн

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР