Изцелението е толкова болезнен процес, нали? Преминавате през лоши дни

...
Изцелението е толкова болезнен процес, нали? Преминавате през лоши дни
Коментари Харесай

Към всички страдащи жени: Почакайте още малко и ще бъдете щастливи!

Изцелението е толкоз мъчителен развой, нали? Преминавате през неприятни дни и в никакъв случай не знаете какво да очаквате, тъй като мозъкът и сърцето ви не престават да ви изненадват. Продължавате да си казвате, че скоро ще оздравеете, че всичко ще свърши, че няма да останете в този кръг, който постоянно ви води назад към него, само че не можете да видите края на това.

Но апелирам ви, повярвайте ми, когато ви кажа, че един ден нито едно от тези неща към този момент няма да има значение. Нещата, които ви преследват в този момент, нещата, които ви държат будни през нощта - към този момент няма да имат значение. Ще стигнете до такава степен, че ще можете да се погледнете в огледалото и всичко, което ще видите, е жена по-силна от всеки път.

Сега виждате някой разрушен от живота. Счупен от него. Нямате никакво предпочитание за живот. Разбира се, дните се усещат като години, когато изпитвате болежка и когато страдате от всичко, което се случи, само че позволете ми да ви кажа: Дръжте се! Само още малко!

Само още малко време и ще бъдете щастливи. Ще се разделите с гласовете в главата си, които ви споделят да се върнете при него. Ще приключите с всички тези неща, които ви държат обвързани с предишното си, тъй че поради това възприятие, дръжте се!

Само още малко време и ще бъдете в сигурност. Безопасно в личната си кожа и в личния си разум. Колко от вас се усещат, че могат да се разпаднат всеки миг? Понякога имате това заяждащо възприятие, което ви споделя, че просто не сте в сигурност, тъй като вие сте всичко, което ви пречи да продължите напред.

Само още малко и ще се оправите. Дори и да не вярвате сега, знайте, че ще се оправите. Не през днешния ден, не на следващия ден, може би ще мине повече врем... Когато дните на обезсърчение свършат, когато мозъкът ви спре да играе игри с вас, всичко ще ви се стори толкоз далечно в предишното и ще се оправите.

Само малко почакайте и даже няма да усетите докосването му по кожата ви. Знам, че се събуждате през нощта, облени в пот, тъй като сте сънували по какъв начин той ви допира. Дори когато сте будни, можете да си припомните метода, по който чувствахте пръстите му по кожата ви. Но дръжте се, тъй като в бъдеще даже няма да помните по какъв начин са изглеждали ръцете му, нито ще помните лицето му.

Само още малко време и всичко това ще е в предишното. Всичките ви несигурности, всичките ви мемоари, цялата ви разбитост. Всичко, което ви кара да се чувствате тъжни и самотни ще бъде в предишното, където му е мястото, и ще дойдете времето да бъдете щастливи.

Само още малко време и ще бъдете свободни. Само си представете това освобождаващо възприятие, когато се разсъните една заран и осъзнаете, че всичко е свършило. Вече няма болежка, няма боязън. Щастливи сте и се освобождавате от всички тези неща, които затрудняват живота ви и ви пречат да бъдете щастливи.

Само още малко време и ще се гордеете със себе си. Както в никакъв случай до момента, вие ще се гордеете със себе си. Вие би трябвало да сте най-голямата си опора, тъй че не забравяйте да се гордеете със себе си за всичко, което сте съумели да постигнете до момента.

Това е за всички дами, които се усещат безпомощни, почакайте още малко! Не се отхвърляйте и ще бъдете щастливи!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР