Изтребители-бомбардировачи Су-34 на руските въздушно-космически сили разрушиха пункта за управление

...
Изтребители-бомбардировачи Су-34 на руските въздушно-космически сили разрушиха пункта за управление
Коментари Харесай

Руското МО: Су-34 унищожиха контролния център на ВСУ в посока Сватово-Кременная

Изтребители-бомбардировачи Су-34 на съветските въздушно-космически сили унищожиха пункта за ръководство на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в посока Сватово-Кременная. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Преди излитането екипажът получи координатите на местоположението на командния пункт на съперника. Полет от бомбардировачи Су-34, съпроводен от изтребител Су-35С, излетя от родното летище и нанесе бомбена офанзива по избраната цел. След осъществяване на бойната задача цялата група сполучливо се завърна на родното летище.Според отчета на разузнаването задачата е изумена сполучливо “, се споделя още в известието.

Уточнява се, че екипажът е направил бомбардировка с фугасни авиационни бомби с повсеместен модул за обмисляне и промяна, който им разрешава да нанасят точни удари, без да навлизат в зоната на Противовъздушна отбрана на съперника.

" Върнахме се от бойна задача. Преди полета получихме задача. В избраното време излетяхме като част от авиационен полет и работихме против съперника. Според данните от обективния надзор задачата беше унищожена. Върнахме се както нормално. Задачата беше изпълнена сполучливо ", сподели за бойната задача старши водач на авиацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР