Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия, заяви днес

...
Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия, заяви днес
Коментари Харесай

Байдън: Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия

Източният фланг на НАТО е предна отбранителна линия, съобщи през днешния ден президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на среща на високо ниво на страните от Букурещката деветка във Варшава, съобщи Ройтерс. „ Вие сте предна линия на нашата групова защита “, сподели Байдън.
Преди диалозите си с водачите от Б9 Байдън съобщи, че Съединени американски щати ще пазят " безусловно всеки сантиметър от НАТО ". По думите му, страните от Б9 са " фронтовата линия " на груповата защита на НАТО, както и " за свободата на демокрациите в Европа и по света ". 

Байдън съобщи, че Съединени американски щати неведнъж са се засилили, с цел да дават сериозна помощ за сигурността на Украйна, както и сериозна поддръжка за " безусловно милиони " бежанци.
Преди срещата във Варшава Джо Байдън съобщи още, че решението на Русия да приключи контракта за понижаване на нуклеарните оръжия с Вашингтон е " огромна неточност ", оповестява Агенция Франс Прес. 
Букурещката деветка (Б9) включва група от страни в най-източните елементи на алианса НАТО и най-близо до Русия: България, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния и Словакия, прецизира организацията. 

Източник: Българска телеграфна агенция, БНР
Следвайте " Гласове " в
 
 
22 Фев 202372121 Фев 2023435821 Фев 2023248919 Фев 2023660615 Фев 20231002615 Фев 20232230КоментариВ свободната преса22 Фев 2023 17:17ч.
Пише, че други Путин щял да разгласи и Молдова за фашистка страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати kboz22 Фев 2023 18:08ч.
Тя сама ще се афишира за такава, в случай че нападне Приднестровието. Което май към този момент е ясно че ще стане
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Молдованите имат едни кухи политици22 Фев 2023 19:26ч.
Да, и те са фашисти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала22 Фев 2023 17:20ч.
На непознат град и 100 ракети са малко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба Яга22 Фев 2023 17:23ч.
Е, харесва ли ви да сте фронтова страна? А по какъв начин стои въпроса с български бойци на фронта? Хора, не виждате ли какво става? Продадоха ни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сава22 Фев 2023 17:58ч.
Цар Борис ІІІ споделил на Хитлер: „ Знаеш ли, че в случай че изпратя българска армия на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците дружно с духовата музика “
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стой та гледай!22 Фев 2023 19:39ч.
И в този момент по този начин ще стане!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати гост22 Фев 2023 17:23ч.
Това, което не се споделяше, само че се подозираше, към този момент го споделиха. Айде в този момент да ги забележим умниците какво ще дрънкат по тв.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Други да мрат, вместо тех22 Фев 2023 17:24ч.
Кой го не сака
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати митето22 Фев 2023 17:30ч.
Ами да стягаме мешките,че генерали имаме доста,а войник няма.Пък и като зная софиянци какви мераклии са да постановат народна власт по света...?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тъй така, да си дойдем на22 Фев 2023 17:30ч.
думата за прифронтовите страни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Омуртаг22 Фев 2023 17:32ч.
Всякакви мнения са безпредметни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати четете проф. Витанов22 Фев 2023 17:38ч.
Човекът предизвестява на всеослушание за това всеки ден. Както и " Възраждане ", още през цялото време. Какви ли не решения взимаха евроатлантиците в Народно събрание, бавнично, на мрачно, без доста звук. Да сте видяли ГЕРБ да е споделил и една дума за това в обществените медии? Държат гласоподавателите си в невидение. Борисов през днешния ден се е срещал с представители на чертожниците на амер. самолети и се е заканил, че след изборите ще ни въоръжава. Ще ядем оръжия. А пък ние си мълчим и поносим.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ай честито22 Фев 2023 17:43ч.
Но, дали ще се събере и един полк българи, които ще стрелят против руснаци или просто ще извърнат оръжията против тия дето командват (ако и те не са с тях)? Това на тримореца ясно ли му е? На сектантите от подмяната и да, дайте да дадете? Паситу пък недай Боже да поеме предния фланг дали някой няма да му постави крайник и да го спъне в калта? Хитър Петър е национален воин. Той въплъщава българската народопсихология. Това би трябвало да им е ясно на войнолюбците. Неутралитет!!! Веднага излизане от тези демонски съюзи и сливане с православните ни братя!!! Опомнете се, хора!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Референдум и22 Фев 2023 17:49ч.
избори до дупка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Като22 Фев 2023 18:56ч.
За начало. После Народен съд II, Народен съд 2.0 или Народен съд 21ви Век. Както звучи там по-модерно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ФЪРКАТИЧКО22 Фев 2023 17:47ч.
Ние сме съдружник в НАТО и европейското международно демократично семейство, и имаме своите отговорности и отговорности за запазване на мира и сигурността, както и за успеха на свободата и демокрацията в поробените страни. Петър Стоянов, който доста одобрявам, го беше изразил малко и ясно: ние сме благонадежден, предан и предвидим сътрудник на Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Помнещ22 Фев 2023 18:17ч.
То и на Хитлер бяхме съдружници, нали? Обявихме война на Съединени американски щати и Англия. И се радвахме и както описват някои за забележката на цар Борис - " най-малко да не бяхте ръкопляскали ". После се криехме в подземията и погребвахме родственици след авиационните удари на Съединени американски щати и Англия. Четете си историата, бе хора.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати когато евроатлантиците22 Фев 2023 18:26ч.
взеха решение да изпращат оръжия и предадоха Македония също ръкопляскаха. А една гневна евроатлантичка - деси от герб - както сподели робовладелеца, нейния притежател бб-то - " лидерстваше " процеса и тропаше с крайници като обезумяла.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Уилт22 Фев 2023 18:45ч.
ФЪРКАТИЧКО, разкажи ни за таткото на майкопродавеца Пешо Фернандела!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ти си бил и фамилен, бе Фъркат!22 Фев 2023 19:29ч.
Нямаме отговорности да се бием за непознати ползи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател22 Фев 2023 20:15ч.
Като имаш отговорности към НАТО, поемай към фронта да ги изпълняваш. Аз не считам, че им дължа каквото и да е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мдаа...22 Фев 2023 17:49ч.
То това обхождане на европеските автомагистрали и улици от тези върли войнолюбци и привикването на Мустафа Радев не бяха случайности. Ето, че изплюха камъчето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Питащ22 Фев 2023 18:18ч.
" По думите му, страните от Б9 са " фронтовата линия " "???!!! Г -н президент, Радев, за какво не сте ни съобщили публично, по малкия екран, че сме фронтовата линия. Ние във война с Русия ли сме?????????? Защо българският народ се държи в незнание, а в чужбина се вземат решение съдбоносни за България задания. Какво става??????????
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Киро Снежния от 3 март22 Фев 2023 18:20ч.
Мобилизация чакайте българи и българки / то щото сме към този момент равни и дами и мъже и мъже-жени и жени-мъже и всевъзможни други джендъри/Докато ни избиват, ще поканят украинките на плажа да си почиват, и се такива неща....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати единствено джендърите ще останат22 Фев 2023 18:28ч.
тях закон не ги лови - като медиците са - ту тук, ту там
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бясна съм!22 Фев 2023 18:27ч.
Ти да видиш: Били сме " фронтовата линия на НАТО "!!!!! Ей, прекалихте но мноооого. Българите сме кротки и търпеливи, само че това " преля чашата ".Да си знаете!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати демагога триморец22 Фев 2023 18:38ч.
на портрет. https://www.nato.int/cps/en/natohq/photos_212213.htm (снимки 3 и 4/9). Ама другояче бил за мир. Хитрата сврака с двата крайници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати фото Папакочев22 Фев 2023 18:43ч.
Ах, по какъв начин повърхностно се отнасят към фотосите актуалните издания. Ето- Гласове са изпраскали фото от среща на водачи от формат Б9 във Варшава. Под фотографията - никакъв надпис.Обикновено положителният звук изисква да се слагат надписи, поясняващи отляво надясно кои са лицата от фотографията. Според системата Си, формат В9 е с размери 44 x 62 мм. Да се чуди читателят по какъв начин на тази дребна повърхност са се събрали толкоз марионетки. От тях аз различавам само: Джо-Дементни, правилния му паж Дудка, мушнат в левия джоб на панталона му. След него е нордическия смръщеняк Столтеберг, който към този момент толкоз ненавижда даже и себе си, че се чуди на кое дърво да се обеси дружно с кучето си и тъща си.Двете вагиналки до него вероятно са от прибалтика. Любопитно ми да схвана кой е благоразположеният усмихнат космат клоун зад Дудка. Прилича на пресонаж от Комедия дел арте - опустошен аристократ, сватбен лъжец, дирещ богати вдовици по бързите евровлаковете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Двете вагиналки22 Фев 2023 19:39ч.
Бай Милор, допускам, че на Вас, като полов антрополог силата Ви е в актовата снимка, само че забележките Ви по отношение на снимковия материал са напълно уместни. Бог да го елементарни, дядо ми Фото Балкански би бил изцяло склонен с Вас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Дън22 Фев 2023 19:02ч.
Който, каквото и да ви приказва, става дума за ПАРИ. Това елементарно може да се види, стига включиш малко горния етаж. Съединени американски щати, Европейските страни и Япония са най огромните длъжници, към този момент до степен, при която дългът става неуправляем. Някои ще кажат, да но това са вътрешни задължения на централните банки. Тук обаче се появава едно голяно " само че ". Тъй като подчинения свят е приел Щатски долар за международна валута, може дългът да е вътрешен, само че той към този момент е изхарчен на открито, т.е техните задължения / откраднатите пари от всички останали/ могат да се ръководят т.е. да бъдат понижени като дял от Брутният вътрешен продукт, единствено посредством обезценяване /инфлация/. Как да стане това? Ами да вземем за пример 50% от задълженията се изпаряват след нарушена логистика вследствие на ковид, пренасочени логистични потоци на първични материали /нефт, газ/, следващата година нещо друго ще измислят. Но няма да се откажат да печатат международна валута / бъркайки ви джоба другояче казано. Ако се опънеш и нещеш да бъдеш краден, то тогава последваш ориста на Ирак, Либия, Сирия и така нататък Отделно от това не са се отказали за раздерат Русия и да лочат като обезумяли. И по този начин нататък и по този начин нататък...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Факт, само че Русия, Китай22 Фев 2023 19:46ч.
и още куп страни повече не желаят да заплащат за охолният живот на американците та в случай че ще и светът да свърши. Времето работи против незаконната клика в ФАЩ. Новините в самата Америка по никакъв начин не са положителни. Южната им граница е препълнена от бежанци, които в множеството случаи минават напълно свободно. Все по огромно разделяне на консервативна и демократична Америка (дори се приказва за делба на 2 америки - консервативна и либерална). В началото на месеца, делерийра следващият трен като в Охаьо аргументи гърмеж и замърсяване с размерите на дребен Чернобил. ВСе повече и повече се приказва за импийчмант на Байъдън. Много американци, считат, че намесата му в Украйна е обвързвана с персонални каузи там. Потребителската инфлация е малко над 10% само че индустриалната е минала 30%. Има голям дефицит на медикаменти (всичките импорт от Китай) и така нататък и тъй наречените Има и нов анекдот - на въпрос какъв брой работи работи работиш с цел да се издържаш, отговорът е 2. С първата печели толкоз едвам си заплати бензина, с цел да може да отиде на втората. В България и Европа не излизат никакви вести за положението на Съединени американски щати. Пълно медийно ТАБУ и то не е инцидентно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret22 Фев 2023 19:03ч.
Ха ха ха, наш Мунчо за какво не е на фотографията..... РРадев да не беше на Лужники да пляска на Путин?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отвратен22 Фев 2023 19:03ч.
Задължително е незабавно президентът ни да обясни защо тъкмо става дума, за какво България, дето е една мирна страна, да е фронтова линия и заради какви аргументи, тъй като Украйна не е член на НАТО,за да я пазиме. Освен това Бадън най-нагло манипулира, като споделя, че Русия е прекратила контракта за нуклеарните оръжия. Дали някои от присъстващите е имал смелостта да му опонира, или всички са клатели глвави в единодушие?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре22 Фев 2023 19:03ч.
Отбрана против кого?Не ги знам хиените. Не знам и мамалигите.Аз не се усещам заплашен от изток.А от запад. Там са болните и лудите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Я тоя да каже, дали Русия ни е нападнала,22 Фев 2023 19:09ч.
че по тази причина би трябвало да тръгваме на война с нея? А Украйна не е в НАТО, че да се бием поради нея! Това, което желае от нас този дъртак, да се бият неговите съграждани, тъй като те провокираха Русия към война! Сега да си сърбат попарата, която сами си надробиха!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати адмирал22 Фев 2023 19:16ч.
България е надалеч от фронтовата линия. Засега. Мобилизация може да има вероятно за мъже и дами до 60 годишна възраст. Но България няма стратегическо значение нито за Руската империя, нито за Британската. Единствено Османската империя 2,0 може да се заинтересува, заради обстоятелството, че южна България има области със преобладаващо турскоезично население. Проста геополитика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Затова ли у нас има бази американски22 Фев 2023 19:26ч.
Щото не сме значими!!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати за какво сте икономисали тримореца от снимката22 Фев 2023 19:16ч.
https://www.nato.int/cps/en/natohq/photos_212213.htm (снимки 3 и 4/9) Да излезе и да дава пояснения - нали нямаше да има последици от износа на оръжия. А износа на дизела?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Радев не е на фотографията,22 Фев 2023 19:18ч.
в действителност ли, или преднамерено е изрязан?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Къде спят нашенци?22 Фев 2023 19:24ч.
Що за изказвания? Що за мераци? Наглост американска!..... Поляците си го търсят, румънците и те желаят да отхапят нещичко от Украйна, само че нас за какво?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо22 Фев 2023 19:26ч.
В прав текст ни споделиха, че като най-тъпи и небогати, ще ни пращат на източния фронт, дружно с другите тъпи цървули от източна Европа. Нещо неразбираемо? Мъ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Santana22 Фев 2023 19:27ч.
Да, де, ние да сме ви пушечното месо. Байдън е КРЕТЕН!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...22 Фев 2023 19:34ч.
Радев дължи пояснение
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Аз не бих се радвал толкова22 Фев 2023 19:38ч.
Колко са щастливи на фотографията, че са фронтова линия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Моля?22 Фев 2023 19:38ч.
На кого е " отбранителна линия "? Да вземете да се прибирате у вас си, да си събирате партакешите и базите от източноевропейските страни. Хората тук не са плебеи на сбърканати ви държава-корпорация.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отвратен22 Фев 2023 19:39ч.
От кого да се отбраняваме и за какво?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати НЕ, НЕ съдебномедицинска експертиза ФРОНТОВА ЛИНИЯ22 Фев 2023 19:54ч.
Защото България нито ще изпраща оръжие, нито ще изпраща военни, нито ще разполага оръжия на своята територия. Полша и Румъния са фронтова линия. Те желаят да бъдат такава. България резервира неутралитет. Нямаме потребност от отбраната на НАТО, нито от уговорка 5. Ние няма да бъдем цел при положение на война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо22 Фев 2023 19:54ч.
опаа...става крепко.. аз на фронта против Русия няма дя вървя...дори и заградотряди да има...ще си спретнем стрелба...моя набор в околните 10 па даже и 15 годин ви убеждавам, че ще сме горе-доле положителни бойци...а па най-ще можем против евроджендърята от Политическа партия и Демократична България. Ще се лее кръв ей...внимайте ко си пожелавате...ваща мама... Уверявам ви, че и против настоящия български войник можем да излезнем на плюс...Опичайте си акъла...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байдън не е компетентен22 Фев 2023 19:59ч.
Къв източен фланг бе? Америка е източен фланг, първо ти си отиваш след това народите на източна европа. Това е умствено незапознат човек и час по скоро би трябвало да бъде отхвърлен от власт. Народа на Съединени американски щати, на тази велика страна, би трябвало да разбере и да осъзнае,че Байдън не е за този пост. Този човек води света намерено към нуклеарна злополука. Той убива света. Полята на източна Европа няма да бъдат кървави поля. Стига към този момент. Две международни войни на територията на източна европа беше пъкъл. Този път няма да стане. Русия,Китай, Северна Корея, Иран,Пакистан, Индия няма да простят- В тази война Америка ще бъде полесражение.Тя ще бъде източен фланг на нато. Англия и Съединени американски щати - първо те, а Източна Европа последна. Този път, тя ще е последна. Този път историята ще бъде друга. Ако никой желае друго,няма да стане. Този безразсъден човек не знае какво приказва.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байдън и никой не може да трансформира България в бойно поле22 Фев 2023 20:05ч.
Ако Байдън желае България да стане полесражение,няма да стане. Няма да стане. И нещо доста значимо,България няма да стреля против Русия. Не НАТО в случай че желае и Аллах и вси светии да слязат от небето,няма да стане. Ние не сме луди. Държава на 1300 години сме,българите не са пушечно месо,тази война не е наша.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати взаимното изказване на страните от Б922 Фев 2023 20:08ч.
https://www.president.pl/news/joint-statement-by-the-leaders-of-bucharest-nine,65068 Това е взаимното изказване. Сега да забележим какво ще ни демагогства като се прибере оттова. Орбан не е бил, изпратил различен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук22 Фев 2023 20:15ч.
В множеството фотоси от срещата формат В9, се усеща подчертаното отсъствието на Радев. Причината е прекомерно прозаична. Вчера, преди политане за Варшава, той вечеря вкъщи си. Милата му брачна половинка Деси го изпраща с теметично подбрана манджа -натовски кюфтенца диаметър 155 с козе сирене от остров Капри в Бристол сос. Сервирано е и уместно алено вино. После дваматавлюбени дружно си измиват зъбите но брудершафт, лягат си в постелите, може би малко се и любят. По първи петли Радев е отведен на летището. Днес към 8 сутринта, малко преди да напусне хотела, Румен усеща, че стомахът го прерязва. Появяват се и присъщи признаци, предхождащи мощната диария - бурно, фонетично нестройно обособяване на газове с плашещи признаци за задаващо се безотговорно продрискване. Радев незабавно се съветва с лекаря на делегацията. Той привиква косилиум с дежурния гастроентеролог в посолството. Двамата единомислещо афишират жълт код. Извикан е и дежурният НАТО интернисту както и музиколог-шопенист от консерваторията. Радев е посъветван да не напуща хотелската си стая и за всеки случай да не заключва вратата при влизане в тоалетната.В ранния следобяд стомахът на Радев се успокоява. Руменината върху бузите му се възстановява, ушите му още веднъж щлъкват и той се показва на домакина Дудка. Дудка е приказно дървено дребосъче, живеещо в задния джоб на дементния дядо Джо, който го е счита за собствен противозаконен наследник. Радев окъснява за фотосесията на В9. Така и не съумява да се снима с Дудка, нито пък да щипне дупето на дащната словачка Зузана.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z22 Фев 2023 20:17ч.
Не виждам кой би трябвало д защитавам... нямам сантименти към никой от вас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Су3522 Фев 2023 20:18ч.
Обърнете внимание в какъв ред са изброени страните. Ние сме преди всичко Полша е последна. Знаете ли какво значи това??? Ами че нас ще ни хвърлят първи против Русия и след това в редът в който са изброени останалите. Пак ще се събудит само че, ще е по сложния метод.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк22 Фев 2023 20:18ч.
Дъртия терорист споделя че НАТО ще пази всеки сантиметър от Източния фланг на алианса.Ама аз от истиорията знак по какъв начин Съединени американски щати си пази колониалните пудели във Корея,във Виетнам,във Куба,във Авганистан и под дърво и камък другаде.Така си пази пуделите че най-после терористите от Съединени американски щати бягат през девет гори тилилейски.И в този момент по този начин ще стане,ще изоставят и Украйна и България и Румъния и ще изфирясат като цяло от Балканите.Нагледали сме се на високопарните брътвежи на откачалки като дъртото куко,а другояче са голавода и тиня по гърба и нищо друго.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ония фашаги от предишния век не съумяха, но тия ще ни притиснат и няма мърдане22 Фев 2023 20:19ч.
Нека всички, които в продължение на най-малко една година неудържимо лаеха и не престават да лаят против братска Русия, да отиват доброволци поради рахата на Бай Пън и неговия разкапващ се мелезен народ от зомбита и дегенерати. Нас ни оставете на мира - тъй като ние ви предупреждавахме, че с тая васална политика по отношение на куция кон, на който сте заложили, ще се стигне до кървава развръзка. Ето, това към този момент не е намек, а пряк позив да стягате мешките и по заповед да се изнасяте на Източния фронт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231138307 Фев 2023155020 Фев 2023316618 Фев 20231029
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР