Японец, който похарчи $16 000, за да стане „куче“, споделя как семейството му реагира на трансформацията

...
[Източник]Японецът, който влезе в глобалните заглавия с това, че похарчи
Коментари Харесай

[Източник]

Японецът, който влезе в глобалните заглавия с това, че похарчи хиляди долари за хипер -реалистичен кучешки костюм сподели реакцията на семейството си на неговата трансформация.

Предистория: Мъжът, известен само с кучешкия си псевдоним „Токо“, искаше да се трансформира в четириногия най-добър приятел на човека от детството. Той стана известен в интернет миналата година, след като възложи на компанията за модели и скулптури Zeppet да създаде 2 милиона йени (приблизително $15 700).

Оттогава той документира пътуването си в YouTube, където броят на абонатите му нарасна до над 51 000. Съвсем наскоро той сподели видеоклип на него, който привлече повече шум в новинарските издания.

Още от NextShark: Книгата „Captain Underpants“ е изтеглена от рафтовете заради „пасивен расизъм“ и азиатски стереотипи

Как реагира семейството му: В ново интервю за Токо разкри как семейството му реагира на неговия епична трансформация. Въпреки че се тревожи за приятели и колеги, той казва, че семейството му всъщност приветства хобито му.

„Семейството беше изненадано, но го прие добре“, каза той. „Много се радвам, че го приеха.“

Това, което той иска другите да знаят: Възходът на Токо до славата на Токо привлече смесени мнения. Той каза на Post, че някои са „погрешно информирани“ за това, че иска да живее като куче, като посочи, че той носи сложния костюм само веднъж седмично.

Още от NextShark: DJ за Chanel , Dior публикува видео на партиери, носещи расистки маски, скандиращи „Момичетата от Ухан“

Токо каза, че просто иска да може да се трансформира: „Желанието ми да бъда животно е като желание да се трансформирам... желание да бъда нещо, което не съм.“

 

Още от NextShark: Кола блъсна възрастно петчленно виетнамско семейство, уби един във Флорида

Харесвате ли това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Мъж, обвинен в расово насилие над случаен минувач в Канада, НЯМА да бъде обвинен

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР