Източник Фокус, снимка БулфотоПроверяват работата на Областната дирекция на полицията

...
Източник Фокус, снимка БулфотоПроверяват работата на Областната дирекция на полицията
Коментари Харесай

Проверяват Областната полиция в Габрово заради случая, довел до протести

Източник Фокус, фотография Булфото

Проверяват работата на Областната дирекция на полицията в Габрово по отношение на случая, довел до митингите в града в последните дни. Това заяви в коридорите на Народното събрание заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

„ Има закъснение в работата на ОДМВР – Габрово, затова желаеме разбор на дейностите и при нарушавания ще вземем дисциплинарни ограничения ”, съобщи той, представен от Агенция „ Фокус “.

" Още през вчерашния ден сме назначили да бъде осъществен разбор на работата на ОДМВР – Габрово и на Районното ръководство. Следва да уточним, че материалите по формираната полицейска кореспонденция са били докладвани неотложно на районната прокуратура в Габрово “, добави заместник-вътрешния министър. Ципов бе безапелационен, че в случай че бъдат открити нарушавания, ще има дисциплинарни ограничения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР