Източник Агенция Фокус, снимка БулфотоИскаме да водим дебат по темите,

...
Източник Агенция Фокус, снимка БулфотоИскаме да водим дебат по темите,
Коментари Харесай

Цветанов: Искаме да водим дебат по темите, които засягат ДПС, но едва ли преди избори политиците могат да вземат най-правилното решение

Източник Агенция " Фокус ", фотография Булфото

Искаме да водим спор по тематиките, които визира Движение за права и свободи за Изборния кодекс, само че надали политиците в този момент могат да вземат най-правилното решение. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите за измененията в Изборния кодекс, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Убеден съм, че по това, което споделиха от Движение за права и свободи – и за майчиния език, и за уседналостта, би трябвало да има спор. И ние сме подготвени да водим този спор, да употребяваме експертизата на Българска академия на науките, на специалисти, на общественици, само че считам, че политиците през днешния ден и в този момент - преди избори, надали ще могат да вземат най-правилното решение. Аз съм податлив и имам вяра, че дебатът и диалозите могат да ни създадат доста по-мъдри при взимането на значими решения “, съобщи Цветанов.

Той разяснява и тематиката за преференциите. „ Ние от ГЕРБ сме внесли законопроект, с който желаеме да върнем остарялото състояние за идните евроизбори, с цел да може да понижим всевъзможни вероятни спекулации за нагласени правила и за служебна победа. Убеден съм, че колкото по-бързо приемем измененията в Изборния кодекс, толкоз по-бързо ще можем да дадем опция на ЦИК да се концентрира върху изборните правила, които би трябвало да бъдат направени. За да знаем, че имаме освежен Изборен кодекс, който пази правата на всички български жители “, сподели още Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКН
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР