Изтичането на кислород от (МКС) може би е причинено от

...
Изтичането на кислород от (МКС) може би е причинено от
Коментари Харесай

Течът на въздух от МКС е от 0,1-милиметрова дупка в корпуса на САЩ

Изтичането на О2 от (МКС) може би е породено от 0,1-милиметрова дупка в един от модулите на сегмента на Съединените щати, заяви източник, осведомен със обстановката, съобщи БГНЕС.
В четвъртък различен източник съобщи пред РИА Новости, че малко приключване на въздух е записано на МКС, евентуално в американския сегмент. Руската галактическа организация " Роскосмос " тогава сподели, че в съветския модул " Звезда " за три дни.
 Руски космонавт от Международната галактическа станция заяви за НЛО Руски космонавт от Международната галактическа станция заяви за НЛО
Руският космонавт Иван Вагнер, който в този момент се намира на Международната галактическа станция (МКС), е разкрил пет неидентифицирани летящи об...
НАСА съобщи, че течът е видян за първи път преди 11 месеца, само че скоростта му се е нараснала. Предварителните резултати от следствието по въпроса се чакат до края на идната седмица.
„ Анализът на равнището на приключване на МКС сподели, че станцията губи към 220 грама въздух дневно, което подхожда на допустима дупка в корпуса на един от модулите на американския сегмент на МКС с размер към 0,1 милиметра “, сподели източникът.
Настоящата задача на МКС включва съветските космонавти Анатолий Иванишин и Иван Вагнер, както и американският астронавт Кристофър Касиди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР