Изтеглиха началния час на мача на Спартак с ЦСКА-София във

...
Изтеглиха началния час на мача на Спартак с ЦСКА-София във
Коментари Харесай

Изтеглиха началния час на мача на Спартак с ЦСКА във Варна

Изтеглиха началния час на мача на Спартак с ЦСКА-София във Варна от 9-ия кръг на Първа професионална футболна. Той ще се играе по стратегия на 03.09 (събота) от 17.15 часа, вместо от 17.45ч. Това дефинира Спортно-техническата комисия към БФС на свое съвещание през днешния ден. Друго решение на СТК е за по-ранен час и за идващото домакинство на “соколите ” – това против Ботев (Пд), мач от 11-ия кръг, а точно – от 15.00 часа на 16.09 (петък), вместо от 19.30 часа.

Организация за срещата от 9-ия кръг сред Спартак и ЦСКА:

Четири входа ще са разполагаем на почитателите и феновете на мача. За улеснение на гостите от ЦСКА са обезпечени две каси на входа откъм ул. “Кирил Шиваров ”. Останалите каси са – две откъм бул. “Васил Левски ” (вход мини стадиони и вход автогуми) и една – откъм ул. “Прилеп ” (VIP-трибуна). Всички каси ще отворят в 15:00ч. преди мача.

Влизането на стадиона става посредством билет и показване на персонална карта! Непълнолетните наложително са с компаньон!

От управлението на " соколите " приканват почитателите на “Спартак ” Варна за положително държание по време и след края на мача, с молба да не се употребява пиротехника и факли, с оглед сериозните наказания, които грозят всеки тим от БФС!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР